2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به جنسيت هيچ ربطي نداره. جفت قدامي جلو هست و بچه پشت قرار داره. خلفي اول بچه هست و جفت پشته. فرقي هم ندارن فقط حركات جنين رو كمتر و ديرتر متوجه ميشيد.

تو دخملي دخمل😛

عزیــــزم کاملا طبیعی و‌جای نگرانی نیست منم قدامی

حرکات جنین و‌ دیر تر متوجه میشی

جنین پشت دیواره رحم

ی نوع دیگ هست جلوی دیواره رحم بهش میگن خلفی حرکات و زود مادر متوجه میشه

همین

فقط ببین جفت بالا پایین 

کجای رحمت

اگ پایین باشه مجدد باید ی سونو تو هفته بالا بدی

که اونم جای نگرانی نداره

به جنسيت هيچ ربطي نداره. جفت قدامي جلو هست و بچه پشت قرار داره. خلفي اول بچه هست و جفت پشته. فرقي هم ...

تو نت سرچ کردم زده جفت قدامی باشه تشخیص جنسیت دیرتره.درسته؟؟؟

تو نت سرچ کردم زده جفت قدامی باشه تشخیص جنسیت دیرتره.درسته؟؟؟

نه هيچ ربطي نداره. ميگم فقط خلفي ها چند هفته زودتر از قداميا حركات رو متوجه ميشن چون جفت مثل يه بالش جلوي بچه ست و شدت ضرباتش رو ميگيره . اينم هرچي هفتت بيشتر شه و زور جنين بيشتر ديگه مهم نيست

تو دخملي دخمل😛

منم جفتم قداميه😊 الان ٢٢ هفته ام ولي حركتاشو خيلييييي ريز حس ميكنم. جنسيتم ٩٠ درصد گفته دختر بهم ☺️☺️☺️

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
نه هيچ ربطي نداره. ميگم فقط خلفي ها چند هفته زودتر از قداميا حركات رو متوجه ميشن چون جفت مثل يه بالش ...

بعد این جفت اگه رو صورتش باشه خطرنداره؟؟

لک نمیشه؟؟

چون یه اشنا داریم صورت دخترش لک قرمز داره طفلک گفت جفت روش بوده

منم جفتم قداميه😊 الان ٢٢ هفته ام ولي حركتاشو خيلييييي ريز حس ميكنم. جنسيتم ٩٠ درصد گفته دختر بهم ☺️ ...

بسلامتی عزیزم. من گفت مشخص نیس ریزه .ممکنه دختر باشه .دیگه نمیدونم درسته یانه گفت باید دوهفته دیکه بیای سونو .کلی بهش گفتم گفت ممکنه دخترباشه