2777
2789
بعد این جفت اگه رو صورتش باشه خطرنداره؟؟ لک نمیشه؟؟ چون یه اشنا داریم صورت دخترش لک قرمز داره طفلک ...

واااا نه بابا چه ربطي داره.... الان اكثر جفتا قداميه، اينجوري بايد همشون يه لك داشتن رو صورتشون😒😒😒

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
بعد این جفت اگه رو صورتش باشه خطرنداره؟؟ لک نمیشه؟؟ چون یه اشنا داریم صورت دخترش لک قرمز داره طفلک ...

نه بابا! نصف باردارا جفتشون قداميه!نگران هيچي نباش مهم اينه جفتت پايين باشه يا بالا اگر پايين باشع بايد استراحت كني

تو دخملي دخمل😛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم. من گفت مشخص نیس ریزه .ممکنه دختر باشه .دیگه نمیدونم درسته یانه گفت باید دوهفته دیکه ب ...

حالا انشاءالله سالم باشه♥️ واسه من معلوم بود قشنگ ولي خب پاهاشو باز نميكرد شيطون

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

من جفتم خلفیه نینیم خیلی تحرک داره خیلی هم زود متوجه شدم حرکتشو.واینکه قدامی یاخلفی ربطی ب جنسیت نداره.خلفی بهترین نوع جفت هست.قدامی باید حواست باشه ب شکم ضربه نخوره

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘

من یه مقاله خوندم ک توهر۱۰۰نفرک جفتشون قدامیه ۶۰نفربچه دخترو۴۰نفرپسربوده..وبرعکس کسایی ک جفت خلفی داشتن ۶۰نفرپسرو۴۰نفردختربودن..براساس آمار..روی ۲۰۰زن آزمایش کرده بودن

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌