2777
2789

مگه ادم متوجه میشه کدوم تراریخته هست یا نیست ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا ما نمیتونیم متوجه بشیم 

همین گوجه ی معمولی کلی ضرر داره اگه توش زیادی سفیده ینی نیترات بیش از حد بهش رسیده 

کلا حساب کنی میوه و مواد غذایی سالم دست ما نمیرسه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مگه میشه کسی نخورده باشه؟

همین زرت و دانه سویا و روغن مایع ی نمونه اش

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

والا امسال ما هربار سیب زمینی خریدیم عین سنگ بود

موقع سرخ کردن اصلا مغز پخت نمیشد

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

انقد سم و کود مصرف میکنن ک اگه بذر هم تراریخته نباشه محصول رو ب گند میکشن

دیگه دسته مانیست حق انتخاب نداریم همه چی تراریخته هست 

ایت ا..تبریزیان گفتن میوه های ریز و بدشکل بگیرین اونا کود شیمیایی ندادن سالم تره 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

بدون شک ناآگاهانه همه مون داریم مصرف میکنیم

تو هزار مورد از خوردنی های روزمره مون میتونه باشه

خیلی وقت هستش که از اختیارمون خارج شده صلاحیت موادی که میخوریم هوایی که نفس میکشیم و...

اصلا بحث سیاسی یا کشور خودمون مد نظرم نیس کلا مدرنیته وبشریت