2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

یه پسره حدود یه ماه پیش بهم پیام داد همکلاسی بچکیم بود گفت از پروفت شناختمت عادی صحبت کردیم همش میگفت از بچگی هیچی یادم نیس ولی خندیدنت دویدنت مقنعه سفیدت مانتو صورتیت اینکه همیشه دستت به مقنعت بود همه چیت یادم میگفت بچگی ازت خوشم میومد 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بعد یه شب حرف میزدیم کلیپ یه مراسمی بود فرستاد گفت ببین اون خانومرو چقد خوب منم گفت اها بله گفت یعنی نیس گفتم‌چمیدونم برو نگاش کن گفت بسشه دیگه نگاش کردم یکم حسودیم شد اونم هی سر به سرم میراشت 

بعد یکم گذشت گفتم سردم گفت میدونی چرا سردته گفتم چرا گفت چون تنهایی گفتم منظورت چیه گفت یارت باهات نیس گفتم نمبخواد همینجوری راحتم گفتش اره جون خودت نمبخوای الان کسی باشه دوست داشته باشه برات حرفای قشنگ بزنه موهات ناز کنه بغلت کنه تا بخوابی اینجا بحثم شد باهاش گفتم من به هیچ احدی اعتماد ندارم همتون دنبال اون چیزابن گفت نه ابتطور نیس اشنباه میکنی مگه همه دخترا مثل همن گفتم اره دخترا معصومن گفت مثل خودت به بقیه نگاه نکن گفتم من ازت ناراحتم تو میگی رفیقیم بعد از خواب حرف میزنی لابد دو روز دیگه یه چیزم دیگم میگی تو ثابت کردی پسرا خرابن گفت دستت درد نکنه ولی اگه ناراحتت کردم ببخشید خواستم شوخی کنم منم گفتم بیخیالش برو بخواب گفت حالا اخماتو واکن یکم دیگه ریلز فرستاد باهام حرف زد بعدم خوابید

یه مدت گذشت من یه ریلز عادی فرستادم خیلی معمولی حرف زدیم تا چن روز بعدش یه ریلز دپ عاشقونه بود لایک کرده بودم گفت اینو لایک کردی فرستادش برام منم عادی صحبت کردم که اره طبیعتش قشنگ بود بعد اون شب حرف میزدیم جوابشو دادم شب بعدش سبن زد بعد گفت این پیامو کی فرستادی گفتم دیشب گفت چرا دیر اومد برام منم عادی برخورد کروم گفتم‌مگه چیشده حالا بعدم استیکر خنده گذاشتم یه استوریم گداشته بودم عکس خودم ریپ زد گفت خوشگل خانوم منم تشکر کردم روز بعدش نگاه کروم دیدم اون اینستا هستش پیام مدت دار اون روشن خاموش کرده بود

الان من واقهیت چه بخوام چه نخوام ازش خوشم میاد نمیدونم بخاطر اون حس بچکیه یا هرچه هست ولی میترسم از اینکه من زنگ تفریحش باشم یا کسی تو زندگیش باشه یا دنبال چیزای بد باهام باشه بی نهایت سردرگم شدم اصلا اینم بخواد منو ولی تا زمانی که من امادگی رابطه ندارم اصلا رو خودم کار نکروم اعتماد لنفس ندارم با اینکه از لحاظ طاهری خیلی ازش سرترم و اینکه خیلی ازش خوشم میاد باعث میشه حساس باشم مثلا الان حساس شدم این پیام مدت دار اینستا چرا روشن خاموش شده یا اونشب با ابنکه توضیح نخواستم ازش حتی پشت هم پیام ندادم مزاحمتی ایجاد کنم خودش توضیح داد ولی من اون تایم تا جواب داد کلی اذبت شدم الان ازتون میخوام راهماییم کنین