2789
عنوان

داعش

| مشاهده متن کامل بحث + 12322 بازدید | 75 پست

خونه یکی از اقواممون تو یه روستاییه که اسمشو نمیگم،و توی اون روستا  وهابی زیاد هست  ،میگفت یکیو میشناسن و همه میدونن که اون عضو داعشه ولی هیچ کس نمیتونه از ترسش چیزی بگه،ما خیلی اصرار کردیم که برن لو بدن ولی خیلی میترسن هیچی نمیگن 

اگه قرار باشه من تقدیرم سیب لباتو چیدن باشه..... واست بهشتم از دست میدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قاسم سلیمانی داعش را نابود کرد ولی داعش باز هم ممکنه بیاد ولی اینکار هم نابود میشن فعلا داعشی وجود نداره ذهن داعش کلا شستشو داده بودند و هدفشان فقط نابودی مسلمانان بود مخصوصا ایران که نتونستند به هدفشان برسند به خودشان نارنجک وصل میگردند تا مسلمانان را بکشند و حتی جون خودشون اهمیت نداشت و کشتن و سر بریدن مسلمان ها را افتخار میدونستند و حتی فکر میگردند ها اینکارشون بهشتی میشن

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
خونه یکی از اقواممون تو یه روستاییه که اسمشو نمیگم،و توی اون روستا  وهابی زیاد هست  ،میگفت ...

وا خب شما خودت لو بده و الا مدیون کلی آدم میشیا

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
خونه یکی از اقواممون تو یه روستاییه که اسمشو نمیگم،و توی اون روستا  وهابی زیاد هست  ،میگفت ...

تو زنگ بزن اطلاعات 113 بگو ممکنه همین یه نفر از پشتش هزار نفر در بیان تو را خدا زنگ بزن بگو صدا میره رو پیغام گیر و کسی نمیفهمه کار کی هست تو شغل الذمه ایی الان میدونی 😨

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
وا خب شما خودت لو بده و الا مدیون کلی آدم میشیا

آخه من خودم دقیق نمیشناسم،اطلاعات کامل ندارم،از اهالی اون روستا شنیدم 

تو زنگ بزن اطلاعات 113 بگو ممکنه همین یه نفر از پشتش هزار نفر در بیان تو را خدا زنگ بزن بگو صدا میره ...

اره ،دوباره باید پرس و جو کنم دقیق بفهمم بعد لو بدم،راستش خودم هم خیلییی میترسم،اصلا اسم داعش میاد تنم میلرزه

آخه من خودم دقیق نمیشناسم،اطلاعات کامل ندارم،از اهالی اون روستا شنیدم 

ساده ای شما.اینا ریگی رو تو اسمون میزنن بعد داعش ور گوششون باشه کل روستا هم بدونن نفهمن

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.
ساده ای شما.اینا ریگی رو تو اسمون میزنن بعد داعش ور گوششون باشه کل روستا هم بدونن نفهمن

اره ،داداشم هم همینو میگه ،میگه لازم به گفتن ما نیست خودشون میفهمن