2777
2789
عنوان

به نظرتون برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دختر بزرگم تا یکسال دوری کردم همینکه بعد یکسال اولین مهمونی شلوغ رفتیم نابود شد بچه ام

وای واقعا ؟ اصلا بهترین جا برای بچه تا ۵سال خونه خودشه و هوای آزاد تو پارک تو ساعت های خلوتش .

اگر کسی هم خواست بچه رو ببینه مطمئن باشه مریض نیست بیاد خونه بچه رو ببینه .

مهمونی های سی چهل نفره بردن واقعا اشتباس

وای تو اینستا دیدم . خدای نکرده نوزاد به این کوچیکی مریض بشه بستری میشه 😭یعنی خدا اون روزو نیاره .

منی میگم که واقعا خواستم منطقی با بزرگ کردن نوزاد برخورد کنم و چقدر حرف میشنیدم و عذاب کشیدم.مثالهارو بگم شاخ در میاری.

اما مشاوره ها میگفت مادر بهتر میدونه چکار کنه و پزشک اطفال

منی میگم که واقعا خواستم منطقی با بزرگ کردن نوزاد برخورد کنم و چقدر حرف میشنیدم و عذاب کشیدم.مثالهار ...

پس شما منو کامل درک میکنی . راستی یه سوال شما پسر دارین ؟ بخاطر اسم کاربریتون پرسیدم درمورد ختنه شون سوال دارم .

😄 ولی واقعا ازشون بدی ندیدم . نمیدونم چرا سر قضیه بچه بی منطق برخورد میکنن .

ببن عروسها و خانواده شوهر همبشه جو خاصی وجود داره

اصلا برات مهم نباشه و رفتارت کنترل شده باشه

وارد حاشیه نشو مخصوصا که همسرت باهات همدله

همیشه اخلاقتو حفظ کن اما منافع خودت و بچت اولویتت باشه

اون بچه تو دنیا فقط تورو داره.فدای شرایط نکن

منم همه انتظار جشن داشتن نگرفتم اما ی کم بزرگتر شد بیرون ببر بذار به هوای بیرون عادت کنه بالاخره که ...

خداروشکر نزدیک خونمون پارک هست که اکثرا خلوته وقتایی که هوا خوب هست میبرمش هواخوری .

درکت میکنمبخوام برات بگم از خاطراتم باورت نمیشه

به خدا به خاطر زردی بستری شده بود من تو بیمارستان ۲روز کامل گریه کردم 

نخوابیدم نابود شدم 

از اینکه مریض بشه می ترسیدم انقدر سرزنش شدم انقدر اذیتم کردن حتی مادرم مسخره ام میکرد

شما چند وقتشون بود ختنه کردی؟ به روش سنتی یا حلقه ؟ میخوام بعداز واکسن ۴ماهگی ختنه اش کنم نمیدونم زو ...

من چهل روزگی رو رد کردند

پسر اولم مطب متخصص کودکان با حلقه

پسر دومم تکنسبن اتاق عمل که تجربی و معروف بودن با حلقه

بدون درد سر.بهم گفتند بهترین زمانه.درد کمتری حس میکنه سرعت رشدش بالاست و زخم زود خوب میشه.واقعا همینطور بود

از دوستانم هم خبر دارم که زود انجام دادند

حتی یکیشون بدو تولد در اتاق عمل

در کل مطالعه علمی هم داشته باشید بهتره