2777
2789
عنوان

به نظرتون برم یا نه

387 بازدید | 30 پست

سلام خانما . نوزاد سه ماهه دارم . خانواده شوهرم از دستمون ناراحتن چرا برای بچه اون روزهای اول به دنیا اومدنش جشن نگرفتیم .

زیر ده روز بود که زایمان کرده بودم و همه خودشون رو خونه پدرم دعوت کرده بودن اونم شام . که همسرم حال منو دید و اینکه دست مادرمم شکسته بود و تو گچ بود مهمونی رو کنسل کرد .

ناگفته نمونه روز ۵۰ به دنیا اومدنش به ناچار همه رو شام خونه خودم دعوت کردم ولی همه تو قیافه بودن .

به نظرتون اونا حق دارن یا ما ؟

اینم بگما اصلا برام مهم نیست . مهم فقط نوزادمه که از شلوغی دورش نگه دارم .

حالا فرداشب تو همین خاندان شوهر یه تولد دعوتیم نمیدونم بریم یا نریم . همسرم گفته هرچی من بگم . نگران ویروس هام 🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم حق با شماست اونا حق ندارن ناراحت شن

با همسرت صحبت کن بگو بازم کرونا اومده کلی ویروس هست بچه به این کوچیکی بدنش ضعیفه بهتره نریم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اگه نگران ویروسی ، بچه رو جوجه پنبه ای بار نیار 

اگه میخوای نری همینم بهانه خوبیه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بنظرم حق با شماست اونا حق ندارن ناراحت شنبا همسرت صحبت کن بگو بازم کرونا اومده کلی ویروس هست بچه به ...

آخه خیلی کوچولویه . بخدا طاقت مریضی نداره 😔

منو همسرمم میخوایم واکسن آنفلونزا امسال بزنیم .اگه خدای نکرده سرما بخوره دارو هم نمیشه بهش داد . بخاطر همین خیلی حواسمون بهش هست .

بچه سه ماهه خیلی مریض نمیشه چون آنتی بادی های بدن مادر هنوز تو بدنشه...  من بودم بخاطر این قضیه کنسل نمیکردم ولیییی

ولی سروصدای تولد برای بچه این سنی خیلی اذیت کننده است و نوزاد نباید تا چهارده ماهگی حای شلوغ و پرسروصدا برد

آخه خیلی کوچولویه . بخدا طاقت مریضی نداره 😔منو همسرمم میخوایم واکسن آنفلونزا امسال بزنیم .اگه خدای ...

من دختر بزرگم تا یکسال دوری کردم همینکه بعد یکسال اولین مهمونی شلوغ رفتیم نابود شد بچه ام

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
دردسر مریضی نوزاد دیدی؟جوجه پنبه ای چیه؟توصیه پزشکهاست

وای تو اینستا دیدم . خدای نکرده نوزاد به این کوچیکی مریض بشه بستری میشه 😭

یعنی خدا اون روزو نیاره .