2777
2789
عنوان

چرا دانشگاه دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 37 پست
چقدر سخت تهرانی عزیزم؟ من چهار پنج سال پیش دانشگاه دولتی شریعتی بودم ولی یادم نمیاد انقدر سختگیری کر ...

تهران کلا دانشگاه هاش آزاد ترن جز دانشگاه های خاص

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشگاه دولتیم و حراستمون نسبت ب دانشگاه ازاد خیلیییی بهتره.به شومیز کوتاه کاری ندارن به مو گیر ن ...

من از دانشگاه هم شانس نیوردم مانتو زیر زانو نباشه راه نمیدن من غربتا میرم دانشگام متنفرم میشم از خودم 

میخام برم ازاد واقعا سخته دولتی

وا مگ چند ساعت توی دانشگاهی خب اون روزا رو رعایت کن،دانشگاه دولتی ک خیلی بهتره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ن دانشگاه فنی یزدم واقعا بهم سخت میگذره

اخه ازادم ممکنه خیلی سخت بگیرن 

برو یکم راجب دانشگاه ازادت تحقیق کن 

ولی ببین اگر میتونی تحمل کنی همون دولتی بمون چون دانشگاه واقعا چیز اهمیت دازی نیست بخوای بابتش هر ترم پول بدی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
تهران کلا دانشگاه هاش آزاد ترن جز دانشگاه های خاص

اره 

اخه یادمه 95 درصدمون یه جوری و در یه سطحی میپوشیدم نمیتونستن به هممون گیر بدن کم میوردن یه جورایی 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
نمی‌دونم شاید برا شهرشم هست ک مذهبی هستن زیاد سخت میگیرن

نه بابا بستگی به عوامل دانشگاه داره 

دختر داییم قم هست اصلا کاریشون ندارن من رفتم دیدم دانشگاه و بچه های دانشگاهشون رو مانتو کوتاه موها بیرون

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

خداااا پ من چرا از دولتی هم شانس نیوردمنه فنی هستم

نظر منو بخوای حماقته

مدرک دانشگاه دولتی خیلی بالاتر از پیام نوره

پیام نور رو بدون کنکور هم میرن مدرکش میگیرن

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)