2777
2789

تخصص پزشکی است

اول باید ۷ سال پزشکی بخونی

تخصص اش هم فکر کنم ۳ ساله است

رشته سختی است به درد کسانی میخوره که عاشق هیجان هستند و البته میتونن شرایط رو به خوبی کنترل کنند

اگر اشتباه نکنم چون رشته مهمی است ولی خواهان نداره براش آزمون دستیاری برگزار نمیشه یعنی اگر کسی تمایل داره میتونه بدون آزمون تخصص بخونه البته مطمئن نیستم

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

تخصص پزشکی استاول باید ۷ سال پزشکی بخونیتخصص اش هم فکر کنم ۳ ساله استرشته سختی است به درد کسانی میخو ...

برای رشته های پزشکی چه رشته های بیشتر به بقیه پیشنهاد میکنین(بدون در نظر گرفتن علاقه )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای رشته های پزشکی چه رشته های بیشتر به بقیه پیشنهاد میکنین(بدون در نظر گرفتن علاقه )

واقعا خیلی به علاقه مربوطه؛ بعنوان کسی که از بیرون میبینه مثلا خانم x عاشق جراحی عمومی عه

اصلا چشم یا پوست با اینکه پرطرفدارترینه براش جالب نیست

هیجان دوست داره؛ سر و کار داشتن با تمام بدن رو دوست داره

خب جراحی عمومی یه چیزیه که تنوع کاری شدن به شدت بالاست

جراحی های سرطان/داخلی/زیبایی/تغییر جنسیت حتی و... انجام میدن یعنی تنوع بیمارانی که میبینن هم بالاست و به نظرم اتفاقا بخاطر همان جراحی های سرطان کارشون خیلی ارزشمنده 

اما خب ممکنه یکی دیگه فکر کنه این کارش رو سخت میکنه جون باید با چیزای مختلفی سر و کار داشته باشه و خیلی براش یکسان نیست و این آزارش میده

یه سری دوست دارن یه جا بشینن و فقط نسخه تجویز کنن و هروقت دوست داشتن مطب نرن یه سری کار تو بیمارستان و جراحی ترجیح میدن

باید ببینی چی دوست داری ؟! چی ترجیح میدی ؟! مثلا حتی شرایط خونه هم تاثیرگذاره اینکه متاهلی/ بچه داری/ میخوای برای خودتم وقت بزاری/بیمارستان یا مطب/شیفت شب آره یا نه / جراحی یا نسخه نویسی و تشخیص بیماری

اینا همه مهمه؛ جون خیلی از رزیدنت ها از انتخابشون پشیمان هستند یا به زور ادامه میدن یا خودکشی میکنن 

حتی اینجا یه خاتمی بود میگفت رزیدنت مغز و اعصابه ولی ازش متنفره و خسته اش کرده و دیگه نمیخواد بخونه ولی مجبوره چون هرینه انصرافش خیلی زیاده

فکر کن چیزی که همه آرزوش رو دارن ولی کسی که بهش رسیده ازش متنفره ولی راه پس و پیش نداره و بارها تاپیک های اینشکلی گذاشته بود 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥