2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچم فهمیده اس خودش کمک میکنه یه ذره هم غر میزنم که من تا الان سرکار بودمممممممم خسته شدم هی بشور و بساب کارای شخصیتو حداقل خودت بکن مرررد دیگه دچار شرم رقیق شده با مسئولیت میشه پا میشه لباساشو جمع و جور میکنه 😂🤣

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خودش کمک میکنه الان سبزی پاک کرد گفتم نمیخواد خسته ای گوش نداداوایل ازدواج مامانش ناراحت بود میگف ...

خودش اینجوری بود یا سیاستی چیزی پیاده کردی خواهر؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

تا کسی نخواد کاری کنه هیچکس نمیتونه مجبورش کنه

درست نیس

من خودم به طرفم یاد میدم که طرفم باید باهام چجوری رفتار کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خودش اینجوری بود یا سیاستی چیزی پیاده کردی خواهر؟

والا اصل تربیت مادرشه    برا مادرش کارمیکرد چون بچه آخریه 

ولی منم وقتی کمک میکنه گاهی قربون صدقه ش میرم  مثلا میگم قربونت برم ک میوه هم میخوری ظرفتو میشوری

ولی از اول خودش میخواست ظرفا رو بشوره بعد غذا  گفتم ول کن بابا  دیگه اینا رو خودم میشورم  ولی سفره جمع میکنه پاک میکنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز