2777
2789

دکترم گفته سوراخای بینیت قرینه نیست تا ۸۰ درصد قرینه درمیاد 

بعد گفت بینیت گوشتیه خیلی قرار نیست ریز شه 

البته منم ریز نمیخوام ولی استرس گرفتم با حرفاش

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...

راست گفته بستگی به بیس بینی داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گقته ۸۰ درصد قرینه میشه این طبیعیه؟

اره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ینی الان عمل کنم یکی از سوراخام کوجیکه یکی بزرگ؟😐

وقتی سوراخ بینی خودت قرینه نیس دکتر چجوری قرینش کنه بعدم گفته تا ۸۰ درصد سعی میکنه قرینه در بیاره

سوراخ ها که اگه کارش درست باشه و دقت کنه حتما قرینه درمیاد اما کوچیک شدن واقعا بستگی داره 

منم عمل کردم بینیم خیلی کوچیک نشد نسبت به قبل بیشتر ایراداتی که داشتو برطرف کرد 

بعضی دکترها کوچیک نمیکنن میگن تنفس خراب میشه یا به صورت نمیاد مخصوصا صورت های کشیده و بزرگ

منم کردم گوشتی بود البته دماغم‌ باریک بود همیشه تصور میکردم استخونیه بعد دیدم ربط نداره خوبه سوراخا صد در صد قرینه دراومدن دماغم خب الان بعد ۵ ماه هنوز یکم ورم رو داره دکتر گفت پوست بسیار ضخیم و بینی گوشتی داشتی و دماغت یک سال بعد دماغ میشه اما خب بازم از قبل عملم ۱۰۰ برابر خوشگلتره و من راضیم و خیلی صبورم تو این راه صبوری کن فقط اماااا طبیعی نگو ها بگو نیمه فانتزی میخوام با یکم قوس