2777
2789
عنوان

خدای به بچه ها چی بدیم ببرن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 81 پست

منم مجردم ولی خب نمیشه بچه رو محدود کرد آنچنان. بچه ای که توی خونه از صب تا شب یکسره داره خوراکی میخوره و فعالیت میکنه رو وقتی بفرستیم مدرسه هم قطعا خوراکی میخواد. اگر هم چیز ناسالم بدیم خب به ضررش هست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در روز یدونه کیک یا بیسکویت ضرر قابل توجهی نداره من الان یازده ساله دانش اموز بودم و همیشه یدونه کیک ...

اتفاقا خیلی مضره مواد نگه دارنده دارن و قندش ضرر داره

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اصلا کیک بیسکویتا خودشون کلا ضرر دارد کلی روغن قند دارنمیوه میزارم با لقمه نون پنیر گردو .لقمه خامه ...

تازه قیمت یه کیک با یدونه موز یکی‌یه

خب یه موز میدیم به بچه مقوی‌تره تا کیک

امروز از دست این مدل تایپکا جرعت نداریم در سایتو باز کنیم

به منطقی هست یا کلا نیارن یا برای همه درست کنن

اونوقت شما چی کاره ای

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببخشید مربا از داخل تست نمیریزه بیرون؟نون رو داخل تستر تست میکنی یا همونطور میزاری؟

تست رو از وسط میبرم مثلثی ،بین دوتا نون مربا میریزم ، ن نمیریزه مربا چسبناکه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
عزیزم الان وضعیت مادی مردم اجازه نمیده به همچین حرکتی😐 یکم چیزی بگید که با واقعیت بخونه

بعد مگه نمیگن هر که دندان دهد نان دهد پس چی شد

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من یک ساندویچ میذارم براش پنیرو گردو یا تخم مرغ یا شکلات صبحانه ای یا ... بعد سیب یا موز یا میوه دیگه با یک دونه کیک 

هر روز میبره نمیشه که هیچی نبره اینا تو هر خونه ای هست

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

نون پنیر و گردو 

نون پنیر و خرما 

نون پنیر گوجه و خیار 

تست نیمرو 

هم سالمن هم سیر نگه میداره

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍