2777
2789
عنوان

خدای به بچه ها چی بدیم ببرن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه معلم بی شعوری!آجیل و موز؟!!! چند درصد میتونن همچین چیزایی بزارن برا بچه هاشون!

اره واقعا منم همینو میگم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

😂 چرا نشه خوبه فوقش ۳۰ نفرن دیگه

خب  انجام بده دیگه 

تعیین تکليف نکن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چه معلم بی شعوری!آجیل و موز؟!!! چند درصد میتونن همچین چیزایی بزارن برا بچه هاشون!

اره واقعا منم همینو میگم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیزم الان وضعیت مادی مردم اجازه نمیده به همچین حرکتی😐 یکم چیزی بگید که با واقعیت بخونه

اصلا تو بگو همه پولداران چجوری برای ۲۰ نفر تغذیه آماده کنیم.باید از ۴ صبح بیدار شیم  😵‍💫😵‍💫

تست رو از وسط میبرم مثلثی ،بین دوتا نون مربا میریزم ، ن نمیریزه مربا چسبناکه

تا میشه از چیزایی که شکر و قند مصنوعی دارن کم براش لقمه بگیر 

به جاش شیره ی انگور و کره لقمه کن 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

کیک نظری و بیسکویت پتی بور و مادر کمتر ضرر داره چون اینا واسه بچه ها درست کردن

درهر صورت مواد نگه دارنده و قند دارن خیلی خوراکیای دیگه هست که هم سالمه هم میشه جایگزین کرد

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اره بخدا موز خیییییلی بهتر از کیکه.

جای همین کیک و آبمیوه گندیده مثلا در ماه بخواد ببره، همون پول بدیم به آجیل و گردو هم مقوی‌تره

اما یه عده میگن نه!! باید حتما کیک بیارن که همه بچه‌ها میارن تا یکی باشن

ای خدااااا از دست این نی‌نی‌سایتی‌یا

هرکی برا بچه خودش داره نه برای دیگران و ۳۰نفر دیگه

اینو به استارتر و امثالش بگو

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

تست رو از وسط میبرم مثلثی ،بین دوتا نون مربا میریزم ، ن نمیریزه مربا چسبناکه

مرسی توضیح دادی.اینم خیلی خوبه.همش دغدغه تغذیه دارم.پسر کوچیکم خیلی بد غذا و بی اشتهاست.خسته شدم اینقد فکر کردم چی بزارم چی نزارم.

ببخشی ولی این مادرا میان این حرفارو میزنن

توی مدرسه بتونن جلوی این مسائل رو بگیرن

با جامعه ای که پر از اختلاف طبقاتی میخوان چیکار بکنن؟

با ادمایی که هزارتا چیز خوب و خفن دارن چیکار میخوان

در پی خوشبختی🤍🌿