2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست
نمیدونم من بهش میگم بزار حرف بزنیم زود تصمیم نگیر میگه نه فایده نداره منم گفتم ب درک بیا و تکلیفم رو ...

به نظره من همسرت باید ادب شه  با پدرت یا بزرگترت مشورت کن  برو  

اگه ادامه بده و پا فشاری واسه طلاق کنه معلومه مشگلش چیزه دیگست شما رو نمیخواد متاسفانه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خوبیتو کن چ به خودش یا خانوادش که براش حرفی نزاری که زبونش بهت دراز باشه  . نقطه ضعف گیراورده . نهایت با خونسردی بگو هرجورراحتی و تصمیم اخرو بگیر . ولی وقتی راحت میگه حتما تصمیمی گرفته وقتی نمیخاد بمونه اصراری به موندنش نکن خودتم اذیت نکن تمام .ولی تمام این مراحلو از الان در کنار یک مشاوره حتما ادامه بده یا جدامیشی یا با نظر مشاوره و خودتون ادامه میدین . 

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستید 💗💗

تا الان گفت هرکس چیزی گفت خودم ج میدم تو چیزی نگو حالا ک بهش میگم تو ک جواب نمیدی خودم جواب میدم باهرکس مثه خودش .ایطور میکنه

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚
ن ولا بخدا من خیلی سرم بهشون پرستارم خانواده خوبی دارم هیچوقت بی احترامی بلد نیستم مثه کوزت کار کردم ...

بزار اون بیادو التماست کنه خدا رو شکر دستت تو جیبه خودته ودخانوادت هم پشتتن

یه زن جز احترامو آسایش یه تکیه گاه از همسرش مگه چی میخواد اگه مردی اینجور نباشه همون نباشه بهتره

انشالله هر چه صلاحته خدا واست رقم بزنه🌷

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
به نظره من همسرت باید ادب شه  با پدرت یا بزرگترت مشورت کن  برو   اگه ادامه بده و پا ...

نه مخالف خانوادهام چون یه حدومرزهایی از بین میره فعلا خودت حلش کن با مشاوره مرحله اخر خانوادها وقتی راهی نداشتی .

به کارهای خودت بیشتر فکر کن از لحاظ منطقی شاید کوتاهی هم کردی که شوهرت این حرفارو زده !

بخدا تو تمام مناسبتا یا تولدهاشون کادو میبرم یا بیشتر از همه سر میزنم فقط میگفتم وقتی میرم خونه خاهرت بی دعوت انتظار دارم ک اونم بیاد مثلا

بزار اون بیادو التماست کنه خدا رو شکر دستت تو جیبه خودته ودخانوادت هم پشتتن یه زن جز احترامو آسایش ...

دوستم من بهش میگم هرکس چیزی گفن واسم مهم نیس فقط تو پشتم باش ولی اون بدتر طرف خانوادشه دیگه دلخوشی ندارم

نه مخالف خانوادهام چون یه حدومرزهایی از بین میره فعلا خودت حلش کن با مشاوره مرحله اخر خانوادها وقتی ...

بهم میگه ب خانوادت بگو.😢😢

نه مخالف خانوادهام چون یه حدومرزهایی از بین میره فعلا خودت حلش کن با مشاوره مرحله اخر خانوادها وقتی ...

فقط ب داداشم گفتم منم.میترسم از عکس العمل خانوادم

بخدا تو تمام مناسبتا یا تولدهاشون کادو میبرم یا بیشتر از همه سر میزنم فقط میگفتم وقتی میرم خونه خاهر ...

نگو بیکاری  مگه . حد خودتو بدون که توسری خورنشی

فقط ب داداشم گفتم منم.میترسم از عکس العمل خانوادم

نه راز نگه دار باش برای زندگیت خودت حلش کن بشین ب کارهات فکرکن زوم نکن ب کارای خودشو خانوادش 

لعنت به این خانواده که زندگی پسرشونو بخاطر چی دارن بهم میزنن

خاهرش تو پی وی تل گر ام بهم میگه تو مارو ادم حساب نکردی تومارو غریبه میدونی بهش گفتم نه این چ حرفیه میگخ هرجور راحتی.ازون ور تو گروه پیام میده چطوری عزیزم خوبی

دوستم من بهش میگم هرکس چیزی گفن واسم مهم نیس فقط تو پشتم باش ولی اون بدتر طرف خانوادشه دیگه دلخوشی ن ...

عزیزم،،منم کم و بیش همین مشکل و دارم ولی حرف طلاق نبوده بینمون ،،حالا چرا همسر شما به همین راحتی حرفشو میزنه الله اعلم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔