2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست
نه راز نگه دار باش برای زندگیت خودت حلش کن بشین ب کارهات فکرکن زوم نکن ب کارای خودشو خانوادش 

خب میدونم چشه وقتی خانوادش چیزی بگن میگه مگه چی شده حالا. هیچی نبایدم بگم جوابم ندم منم ادمم

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚
عزیزم،،منم کم و بیش همین مشکل و دارم ولی حرف طلاق نبوده بینمون ،،حالا چرا همسر شما به همین راحتی حرف ...

نمیدونم حودمم موندم حتی جوابشو ندادم گفتم شاید حالش خوب نبوده ولی بازم تکرار کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم زمان بده ،،ولی اگه مشکل همینه ،،،مقصر شما نیستی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خانوادش هر دفعه ی مسئله جدید پیش میارن باعث میشه ما بحث کنیم.مثلا چرا کم میای چرا سر نمیزنی چرا خونه ...

با خودت خلوت کن حتی شده بنویس دو دوتا چاار تا کن بلاخره یه جای کار ایراد داره تو رفتارات با خانوادش مراقب باش چه گفتاری یا دعوت ... این قدر حساب شده رفتار کن حرفی نزاری براشون . حتی توی برخورد با شوهرت . چندقدم بردار بعد انتطار داشته باش . دیدی باز حرف طلاق رو زد برو مشاوره . به خانوادها نگو محکم زندگیتو نگه دار نشد هم ک ....

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستید 💗💗
نگو بیکاری  مگه . حد خودتو بدون که توسری خورنشی

مثلا میریم خونه باباش تمام گله های دختر پسزشو میکه ک چرا بهشون کم سر نمیزنید.درحالی ک من مشغله م بیشتره واونا اصلااااا نمیان

مثلا میریم خونه باباش تمام گله های دختر پسزشو میکه ک چرا بهشون کم سر نمیزنید.درحالی ک من مشغله م بیش ...

بزار بگن حساس نشو حوصله داریا . این حرفا رو هم رومخن ... اونا فکر خودشونن تو نشستی ذهنت شدن اونا .خوش باش . بزار روحیت عوص شه .

برای برآورده شدن حاجتم صلوات میفرستید 💗💗