2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 53 پست
كسي كه بخاطر غذاي باباش ميخواد جدا بشه بذاري بره بهتره

بخاطر من ک شب رو تنها بودم ناراحت نشد خاهرش زنگ زده میگه من بخاطر زنت موندم نرفتم اعتکاف اینم باورش شده .درحالی ک شب خونه خودش خابید

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر استرس داری.توام مثل خودش بگو اوکی طلاق بگیرسم بخاطر غذای بابات!! تو بگو بریم طلاق بگیریم ب ...

بهش گفتم میگه باشه مهریتو تونستم میدم نتونستم میرم زندان بهتره

پس بجنگ وباسیاست رامش کن مردازودفراموش می کنند امادوباره زودهم یادشون میاد من فقط برات دعامی کنم ک ...

ممنون عزیزم لطف میکنی😣😣کم اوردم

خانوادش هر دفعه ی مسئله جدید پیش میارن باعث میشه ما بحث کنیم.مثلا چرا کم میای چرا سر نمیزنی چرا خونه خاهر برادر شوهر نمیری یا چرا برادر شوهر دعوت کردی مارو دعوت نکردی و...

درحالی ک هفته ای2یا3بار میریم بی دعوت.خونه خاهرش و برادرش میریم ولی اونا نمیان.هیچوقت نشده جواب حرفاشون رو هم بدم.اونوقت شوهرم میگه مگه چکارت کردن چ توهینی کردن اونا خوبن تو بدی

اینا همش بهانست مگه کسی زنشو بخاطر این چیزها خیلی راحت کنار میزاره میگه طلاق بگیریم

همسرت خیلی کوته فکرو بچست تا کی میخوای با این چرندیات تهدید بشی و تنتو بلرزونه و خوردت کنه و هی طلاق طلاق کنه  

به نظرم نقطه ضعفتو گیر آورده و اذینت میکنه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
اینا همش بهانست مگه کسی زنشو بخاطر این چیزها خیلی راحت کنار میزاره میگه طلاق بگیریم همسرت خیلی کوته ...

نمیدونم من بهش میگم بزار حرف بزنیم زود تصمیم نگیر میگه نه فایده نداره منم گفتم ب درک بیا و تکلیفم رو مشخص کن.اینو میگم ولی داغونم

مگه خانواده شوهرت با ازدواجتون مخالف بودن؟

ن ولا بخدا من خیلی سرم بهشون پرستارم خانواده خوبی دارم هیچوقت بی احترامی بلد نیستم مثه کوزت کار کردم خونشون منی ک تو خونه بابام دست ب سیاه سفید نزدم

بخدا دعوای ما هم ۹۵ درصدش خانواده ی شوهرمه سوختم و ساختم 

خب تا کی .این بلاها رو سر بقیه عروساشون هم اوردن ولی اونا شوهراشون پشتشونن