fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان شاد 103 بازدید | 19 پست چرا پروفایل شاد برام بالا نمیاد هنگه میخوام پروفایل عوض کنم ده دقیقه هست اصلا پروفایلم نشون داده نمیشهنه برای کس دیگه برام باز میشه هنگه یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1404/07/02 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 شاده دیگه مدیر گفت پروفایل عوض بشه باز نمیشه موندم چکار کنم 😐 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1801 مدیر گفت پروفایل عوض بشه باز نمیشه موندم چکار کنم 😐 شاد کی درست بوده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 شاد کی درست بوده نمیدونم چکار کنم مدیر اخطار داد یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
آدرینا_لجباز عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2127 شاد پروفایل هایی که مال خیلی قدیم بودن رو باز نمیکنهمثلا یکسال پیش و اینا تو جدیده رو بذار عکس خودمه💋 عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼 سوالی داری بپرس🍓
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1801 نمیدونم چکار کنم مدیر اخطار داد برنامه رو ببند دوباره باز کن گوشیتم یبار خاموش روشن کن اول
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 شاد پروفایل هایی که مال خیلی قدیم بودن رو باز نمیکنهمثلا یکسال پیش و اینا تو جدیده رو بذار وا😐 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
9331134789 عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 292 سلام به عنوان یک مهندس امنیت شبکه باید بگم.اول برید گوگل و شاد را سرج کنیدshad.irو بعد وارد شده و نسخه بروز أن رو لود کنید.روش دوم استفاده از نسخه وب
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 برنامه رو ببند دوباره باز کن گوشیتم یبار خاموش روشن کن اول چندین بار خاموش و روشن کردن نشد بیشتر سوخت تا خوب بشه😂 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
آدرینا_لجباز عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2127 وا😐 والا برای بقیه هم باز نمیکنه عکس خودمه💋 عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼 سوالی داری بپرس🍓
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 والا برای بقیه هم باز نمیکنه این هم اپلیکشن داخلی ایران😐 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
آدرینا_لجباز عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 2127 این هم اپلیکشن داخلی ایران😐 همینه دیگه😑 عکس خودمه💋 عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼 سوالی داری بپرس🍓
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1801 چندین بار خاموش و روشن کردن نشد بیشتر سوخت تا خوب بشه😂 شاید قبلیا رو نشون نمیدهمن یک عکس داشتم لب دریا بعد یسال رفتم نگا کنم باز نمیشد صفحه سفید بود
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 شاید قبلیا رو نشون نمیدهمن یک عکس داشتم لب دریا بعد یسال رفتم نگا کنم باز نمیشد صفحه سفید بود من نمیدونم این شاد چی داره که شادو ول نمیکنن پارسال هنگ کردم از بس تکلیف ارسال نمیشد چی میشه توی ایتا یا بله گروه ایجاد میکردن شاد اصلا کار نمیکنه یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده