2777
2789
عنوان

شاد

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 19 پست
من نمی‌دونم این شاد چی داره که شادو ول نمیکنن پارسال هنگ کردم از بس تکلیف ارسال نمیشد چی میشه توی ای ...

من یادمه سال ۹۹ کلاس دوازدهم بودم . معلم ریاضی مون واتساپ برامون گروه زد 

اونموقع واتساپ خیلی کارایی داشت با شاد قابل مقایسه نبود اصلا

ولی یسری معلم ها هم گیر دادن ب شاد 

من یادمه سال ۹۹ کلاس دوازدهم بودم . معلم ریاضی مون واتساپ برامون گروه زد اونموقع واتساپ خیلی کارایی ...

شاد جز اعصاب خوردی چیز دیگری نیست

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه راضی نمیشن گروه تشکیل بدن توی اپلیکشن دیگه ای باز شاد ناشاد شروع شد😢

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

سلام به عنوان یک مهندس امنیت شبکه باید بگم.اول برید گوگل و شاد را سرج کنیدshad.irو بعد وارد شده و نس ...

بروز رسانی رفتم و تمام شد میگه معتبر نیست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز