fati_bahari مدیر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان شاد | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 19 پست چرا پروفایل شاد برام بالا نمیاد هنگه میخوام پروفایل عوض کنم ده دقیقه هست اصلا پروفایلم نشون داده نمیشهنه برای کس دیگه برام باز میشه هنگه یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1404/07/02 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1801 من نمیدونم این شاد چی داره که شادو ول نمیکنن پارسال هنگ کردم از بس تکلیف ارسال نمیشد چی میشه توی ای ... من یادمه سال ۹۹ کلاس دوازدهم بودم . معلم ریاضی مون واتساپ برامون گروه زد اونموقع واتساپ خیلی کارایی داشت با شاد قابل مقایسه نبود اصلاولی یسری معلم ها هم گیر دادن ب شاد
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 من یادمه سال ۹۹ کلاس دوازدهم بودم . معلم ریاضی مون واتساپ برامون گروه زد اونموقع واتساپ خیلی کارایی ... شاد جز اعصاب خوردی چیز دیگری نیست یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1801 شاد جز اعصاب خوردی چیز دیگری نیست بله حالا برنامه های دیگشون هم بدرد نمیخوره
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 تازه راضی نمیشن گروه تشکیل بدن توی اپلیکشن دیگه ای باز شاد ناشاد شروع شد😢 یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 سلام به عنوان یک مهندس امنیت شبکه باید بگم.اول برید گوگل و شاد را سرج کنیدshad.irو بعد وارد شده و نس ... بروز رسانی رفتم و تمام شد میگه معتبر نیست یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده