2789
عنوان

کادو تولد❓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 41 پست
اگه بیشتر یک سال تو رابطه ای ارزششو‌ داره ولی اگه کمتره‌ برا شروع ی چیز ارزون قیمت تر

نه کمترهه نمیدونم نمیخوام مثلا بگه این چه کادویی بود گرفت😂💔🚶‍♀️

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خواهش میکنم گلم ❤️تولدشونم مبارک 💙

ممنونم مهربونمم🤍🤍✨

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه کمترهه نمیدونم نمیخوام مثلا بگه این چه کادویی بود گرفت😂💔🚶‍♀️

خب پس دوستت راست میگه،ی کادو ارزون قیمت ولی شیک براش بگیر و مطئن باش خیلی براش با ارزشه و هیچوقت این حرفو نمیزنه چون تو به یادش بودی و این مهمه ایشالا سال بعد دستبند کارتیر‌ بخر

خب پس دوستت راست میگه،ی کادو ارزون قیمت ولی شیک براش بگیر و مطئن باش خیلی براش با ارزشه و هیچوقت این ...

ممنونم عزیزمم انشالله🥹🤍🤍

قربونت ایشالا پایدار باشین و جشن ۱۲۰رو بگیرین در کنار هم❤️

ممنونم عشقم انشاللهههه🥹🤍

_ ساعت مچی

_ عینک آفتابی

_ تیشرت، پیراهن، شلوار

_ ست ورزشی

_ کفش چرم، کتونی

_ کت، ژاکت، جوراب

_ کیف، کیف پول، جاکارتی، جاسوییچی

_دستبند، انگشتر، گردنبند، کلاه، کمربند

_ هندزفری، ایرپاد، هدفون، اسپیکر

_ پاوربانک، قاب گوشی

_ لوازم ورزشی باشگاهی

_ عطر، ادکلن

_ ریش تراش، سشوار

_ ست مراقبت پوست

_ ماگ، فلاسک

_ لوازم قهوه

_ جعبه ابزار و لوازم

_ کتاب، قاب عکس، تابلو

_ لوازم ماشین

_ ماساژور

_ ساز موسیقی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ساعتعطریه دسته گل از این بزرگا

من میخوام دستبند کارتیر بگیرم دوستم نمیزاره میگه پرو میشه😂💔اهل عطر نیست سردرد میشه ساعت اینا هم داره

من میخوام دستبند کارتیر بگیرم دوستم نمیزاره میگه پرو میشه😂💔اهل عطر نیست سردرد میشه ساعت اینا هم دا ...

چیکار دوستت داری اگه میخوای خب بگیر براش

خیلیم خوبه

❌️ Rule 1 : never be 2

چیکار دوستت داری اگه میخوای خب بگیر براشخیلیم خوبه

یکی توی این تاپیک گفت نگیر:// ولی دوست دارم یه چیز بگیرم که لایقش باشهه🥹✨

_ ساعت مچی_ عینک آفتابی_ تیشرت، پیراهن، شلوار_ ست ورزشی_ کفش چرم، کتونی_ کت، ژاکت، جوراب_ کیف، کیف پ ...

مرسییی عزیزمم