2777
2789
عنوان

کادو تولد❓🥲

334 بازدید | 41 پست

بچه ها این هفته تولدشه نمیدونم کادو چی بگیرم:// ایده بدید کادو برای پارتنر/همسرتون چی میگیرید

یه چیز بگید که یادگاری بمونه براش خاص باشه:))

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ساعت،اکسسوری‌ اگه میپوشه‌،ست چرم کمربند

اینا را داره براش تکراری نمیشه بخرم؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ساعت،ماشین اصلاح،کفش ،ادکلن،تیشرت،همه نوع لباس مردانه

من اینارو خریدم ،😅

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

ساعت،ماشین اصلاح،کفش ،ادکلن،تیشرت،همه نوع لباس مردانهمن اینارو خریدم ،😅

ممنونم عزیزم🥹🤍

ست کمربند وکیف هم هست

اینا رو داره بازم بگیرم یعنی؟

اینا را داره براش تکراری نمیشه بخرم؟

مهم اینه که یادش بودی چون تنوع کادو واسه پسرا خیلی کمه درسته که داره ولی تو ی چیز خاص بگیر از همون نوع به یادش میمونه مثلا اگه بودجه داری ی زنجیر نقره بگیر یا دستبند‌ با گل و اینا خیلی قشنگه

اینا رو داره بازم بگیرم یعنی؟

نمی‌دونم 

ولی اصولاً با چیزی که ندارن بیشتر ذوق میکنن

بگرد ببین چی نداره،

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

مهم اینه که یادش بودی چون تنوع کادو واسه پسرا خیلی کمه درسته که داره ولی تو ی چیز خاص بگیر از همون ن ...

اره اتفاقا میخواستم دستبند کارتیر بگیرم براش بمونه :) دوستم میگه نمیخواد انقدر کادو بزرگ بدی بهش پرو میشه

نمی‌دونم ولی اصولاً با چیزی که ندارن بیشتر ذوق میکننبگرد ببین چی نداره،

بازم ممنونم عزیزم

اره اتفاقا میخواستم دستبند کارتیر بگیرم براش بمونه :) دوستم میگه نمیخواد انقدر کادو بزرگ بدی بهش پرو ...

اگه بیشتر یک سال تو رابطه ای ارزششو‌ داره ولی اگه کمتره‌ برا شروع ی چیز ارزون قیمت تر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز