miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12681 عنوان کادو تولد❓🥲 335 بازدید | 41 پست بچه ها این هفته تولدشه نمیدونم کادو چی بگیرم:// ایده بدید کادو برای پارتنر/همسرتون چی میگیریدیه چیز بگید که یادگاری بمونه براش خاص باشه:)) پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻 1404/07/02 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12681 ساعت یه چیز میخوام بگیرم که نداشته باشه پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12681 ساعت،اکسسوری اگه میپوشه،ست چرم کمربند اینا را داره براش تکراری نمیشه بخرم؟ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2387 ساعت،ماشین اصلاح،کفش ،ادکلن،تیشرت،همه نوع لباس مردانهمن اینارو خریدم ،😅 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2387 ست کمربند وکیف هم هست **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12681 ساعت،ماشین اصلاح،کفش ،ادکلن،تیشرت،همه نوع لباس مردانهمن اینارو خریدم ،😅 ممنونم عزیزم🥹🤍 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12681 ست کمربند وکیف هم هست اینا رو داره بازم بگیرم یعنی؟ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
nbfygva عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 2830 اینا را داره براش تکراری نمیشه بخرم؟ مهم اینه که یادش بودی چون تنوع کادو واسه پسرا خیلی کمه درسته که داره ولی تو ی چیز خاص بگیر از همون نوع به یادش میمونه مثلا اگه بودجه داری ی زنجیر نقره بگیر یا دستبند با گل و اینا خیلی قشنگه
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2387 اینا رو داره بازم بگیرم یعنی؟ نمیدونم ولی اصولاً با چیزی که ندارن بیشتر ذوق میکننبگرد ببین چی نداره، **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12681 مهم اینه که یادش بودی چون تنوع کادو واسه پسرا خیلی کمه درسته که داره ولی تو ی چیز خاص بگیر از همون ن ... اره اتفاقا میخواستم دستبند کارتیر بگیرم براش بمونه :) دوستم میگه نمیخواد انقدر کادو بزرگ بدی بهش پرو میشه پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12681 نمیدونم ولی اصولاً با چیزی که ندارن بیشتر ذوق میکننبگرد ببین چی نداره، بازم ممنونم عزیزم پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
nbfygva عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 2830 اره اتفاقا میخواستم دستبند کارتیر بگیرم براش بمونه :) دوستم میگه نمیخواد انقدر کادو بزرگ بدی بهش پرو ... اگه بیشتر یک سال تو رابطه ای ارزششو داره ولی اگه کمتره برا شروع ی چیز ارزون قیمت تر
آرورا۱۲۳ عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2387 بازم ممنونم عزیزم خواهش میکنم گلم ❤️تولدشونم مبارک 💙 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**