2777
2789
عنوان

💔💔💔💔💔💔💔

70 بازدید | 9 پست

خیلی دلم شکسته ازت 

تو که میدونستی من انقد دوست دارم نباید باهام اونجوری حرف میزنی 

بی انصافی کردی درحقم

نباید بهم دروغ میگفتی 

شش ماه گذشته شاید تو اصلا منو فراموش کردی 

ولی من هنوز نتونستم

همه منو یه ادم قوی و مغرور میدونن ولی من جلوی تو هیچ غروری نداشتم چون واااقعا دوست داشتم

باهام بد کردی

به هیشکی نمیگم ولی من عین روز اول ناراحتم 

دیگه مثل اونموقع ها دختر پرانرژی نیستم

منزوی و کم حرف شدم 

لاغر شدم

فکر نمیکردم همچین تاثیری روم بزاری

فکر میکردم زود فراموش میشی

نمیدونم تقصیر کی بود یا من خیلی پرتوقع بودم یا تو خودبرتربینی داشتی

حتی دلیل رفتار هات بعد اون ماجرا رو نفهمیدم دلیل نگاهات

هرچی بود من دلم خیلی تنگ شده برات بی انصاف

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزممم

❤️

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

😞😞دقیقا همین حس رو داشتم ولی سه روز پیش عقد کرد من موندم و دلی که شکسته و غروری که نمونده

الهی عزیزم

ایشالا یکی بیاد تو زندگیت همه این غصه ها رو جبران کنه

منم مثل شما هم زیبام هم مغرور.مذهبی ام اما جذب دختر بدحجاب دارم

داداش تو که خیلی بچه ای من ۲۳ سالمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز