2777
2789
عنوان

شوهره نفهم و اعصاب خورد کن

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 31 پست
آره منم از همین زورم گرفته. انگار هنوز مجرده. همیشه جلوی فامیلش به من بی اعتنایی میکنه. از زمانی که ...

همين حرف بقيه مي.رينه به زندگيا 

مرداي ايراني هم كه حاضرن خودشونو به هر كي ثابت كنن جز زنشون! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی اول زندگی یسری اختلافا و ترک عادتا طبیعیه تحمل کن اشوب نکن تو خونت  این مسایل هم بنظرمن اززش اعصاب خردی نداره هرچند ما زنا خاب هم ببینیم همسرمون بی محلی میکنه فشارمون بالا میره 

قدر سلامت روانت بدون سر هرچیزی بهمش نزن  بالاترین دارییه انسانه

ولی من الان ازینکه دوباره منو با اون زن داداشش مقایسه کرد بیشتر عصبانی شدم

اسی جان خودت راه مقایسه را اول براش بازکردی،گفتی مث برادرای دیگت بازنشون!! بحاش میگفتی کنار تو راحترم وحس خوبی میگیرم،دوس دارم تو جمعهای اینجوری کنارم باشی

شوهرت کارش درست نیس، ولی مام باحجابیم نه استایل مون ضایس نه زشت🙏🏻🎀.

عزیزم با حجاب خوش پوش و زیبا داریم. من مشکلم با حجابش نیست. با سلیقه ای که توی انتخاب لباس داره هست. گل منگولی، من دوست ندارم.

اصلا اون یک تایپ دیگس اهل خیاطی و لباسای ماماندوز. من یه تایپ دیگم. 

تو امروزی اون قدیمی یا مذهبی حجابی ‌الان اینو فهمیدی؟ 

بعدشم اصلا به چه چیزایی اهمیت میدین، یه دودقیقه هر دو ازاد باشین قرارنیست به هم چسبیده باشید هردوتون مثل دوتا ادم بالغ رفتارکنین نه فانتزی و بهم چسبیده. حوصله داری خودتم😅 ادم اگه اینجوری هم کنه بیشتر رو زبونامیفته و بدبیاری میاره و چشمتون میزنن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم با حجاب خوش پوش و زیبا داریم. من مشکلم با حجابش نیست. با سلیقه ای که توی انتخاب لباس داره هست. ...

منم اهل خیاطی و لباسای گل منگلی و ماماندوزم . شوهرت باید شوهر من بود 😂😂😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اسی جان خودت راه مقایسه را اول براش بازکردی،گفتی مث برادرای دیگت بازنشون!! بحاش میگفتی کنار تو راحتر ...

میفهممت کاملا عزیزم..ولی فک کنم بیشتر بخاطر اینکه بقیه باخودشون نگن وایی همش چسبیده ب زنش حتی اینحا هم رفته ازت دورشده..گاهی شوهر من اینجوره دلیلش اینه😂

همين حرف بقيه مي.رينه به زندگيا مرداي ايراني هم كه حاضرن خودشونو به هر كي ثابت كنن جز زنشون!

آره از زمانیکه که گفتن، از خوده عقد دیگه نمیومد کنار من بشینه. اینقدر تاثیر پذیره. نزدیک چهل سالشه مثه بچه ها گوش به فرمان فکو فامیله. اونوقت من به خاطر اینکه دیدم مادرم داره دخالت میکنه تو زندگیم دیگه بین هفته تنها نمیرم بهش سر بزنم. 

تو امروزی اون قدیمی یا مذهبی حجابی ‌الان اینو فهمیدی؟ بعدشم اصلا به چه چیزایی اهمیت میدین، یه دودقیق ...

از اولش منو با همین تیپ دید. بهم گفت مانتو بپوش گفتم من مانتو دوس ندارم. پیرهن مردونه میپوشم اونم زیر باسنه. حالا هی گییییر گیییییر که مانتو بپوش.