2777
2789
عنوان

مامانا😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا خب عیب از شما بوده پارسال پسر من اول بود معلمش جلسه برامون گذاشت گفت تو کیف بچه کلاس اولی به هیچ ...

از پیش دبستانی قمقمه میبرد مدرسه امسال اومدم برلش مثلا کلاس گذاشتم یه قمقمه گرونتر خریدم ولی سرش گشادتر اینم حواسش پرت شده از روی میز افتاده تو کیفش چون سریش کشاد بوده همه ریخته قمقمه های قبلیش نی داشت اینجوری نبود اگه چپه میشد منم امروز همون قدیمی رو بهش دادم

اخه مدرسه کفته بیارین ابخوری ندارن اب اینجا قابل اشامیدن نیس 

پسرا ادمو‌ سرویس می‌کنن واقعا دخترا اینطوری نیستن من همیشه میگم مامانایی که دختر دارن همیشه جوون میم ...

منم دوتاپسردارم 

دخترشیطون ندیدی😁

یکی میگفت دختراتوی مدرسه ازدیوارراست بالامیرن معلم بهشون گفته بچه هاتون به جای درازپنجره ترددمیکنن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پسرا ادمو‌ سرویس می‌کنن واقعا دخترا اینطوری نیستن من همیشه میگم مامانایی که دختر دارن همیشه جوون میم ...

اصلا اینطوری نیست

دختر من کلاس ششمه دیروز قمقمه بسته نبوده کل کوله‌پشتی و دفتر و ایناش خیس خالی بود 

پارسال هم دقیقا روز اول مهر افتا زمین شلوارش پاره شد و بماند گنده کاریهای دیگش

الحمدلله رب العالمین ...

اول باید قمقمه ای بخری که بچه باز نکنه از این نی دار ها که از نی نهایت چند قطره بریزه خودت باید از قبل فکرشو می کردی 

دوم اگه کتاب گیر اوردی که هیچ اگه نه بزار کامل خشک شد یه روز کامل بزار زیر فرش سنگین بعد بشین یکی یکی ورقه ها رو اتو کن 

بهتر میشه خیلی 

بچه رو هم دعوا نکن بچس اسمش روشه

اول باید قمقمه ای بخری که بچه باز نکنه از این نی دار ها که از نی نهایت چند قطره بریزه خودت باید از ق ...

میدونی همش حس میکنم بی عرضه اسبه هیچ دردی نمیخوره یا من مادر خوبی نبودم که این چیزی یاد نگرفته همش دارم خودمو خودشو سرزنش میکنم

وای نه خدایی خیلی زود بزرگ میشن پسرا بچن کلا

نمیدونم من اینطوری حس نمیکنم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤