گلپونه403 مدیر عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 330 عنوان تک نیت | مشاهده متن کامل بحث + 3272 بازدید | 324 پست کسی میتونه برام تک نیت بگیره یا حس ششمی داریم؟ خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍 1404/07/02 | 01:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 7668 الان نه. فعلا تو رابطه عاشقانس و طرف رو دوس داره. ولی بعدا ازش جدا میشه و میاد سمت تو. بخاطر تو جدا ... عزیزم برای من میشه بگیهمسرم کی ازم خوشش میادواین ازدواجوقبولمیکنه؟ کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
کلمbروکلی عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 211 آره میرسی. یه نعمت بزرگ بالای سرته. ولی همش ناامیدی. ناامید نباش حل میشه به امید خدا. چون اطرافت سفی ... سلام بنظرت من اقدام کنم برا بارداری جواب میگیرم؟
پفیلا_تند عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 6583 هیچوقت شبها در تاریکی آینه رو نگاه نکن چون دید کمه و ذهن شکل های عجیب درست میکنه. منم اینجوری میشم. ... عزیزم برا منم میشه بگیری به نیت دانسگاهم
aryaiy عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1450 آره اتفاقا الان قهوه جلوی رومه میشه بگی ببینم به این تازگی ها جنگ تو کشور اتفاق میفته یا نه اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 6003 نیتتو یه بار میگی عزیزم؟ پیامها خیلی زیاده همه رو نتونستم بخونم ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش
xadijehhh عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 11824 عزیزم موکل میدونی چیه؟ جن هست. کسایی که میگن موکل دارن، دروغ میگن. بذار بگم چرا. موکل اون جن قوی ای ... ایشالا که همه حرفایی که بهم گفت دروغ باشن خدا لعنتش کنه
ژوپیتر_مهربون عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 62 آره اتفاقا الان قهوه جلوی رومه عزیزمم من این تاپیکو دیر دیدم میشه اگه دیدی جواب منم بدی🥲 قصد انجام عمل بینی دارم انجامش بدم؟ خوب پیش میره؟اخه از بیهوشی یخورده میترسم🤭🤭
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25348 @rango1 @rango1 عزیرم فاطمه ک عبدالله ازدواج میکننن؟شخصیتشون چطوریاس؟@rango1 @rango1 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 15222 الان نه. فعلا تو رابطه عاشقانس و طرف رو دوس داره. ولی بعدا ازش جدا میشه و میاد سمت تو. بخاطر تو جدا ... عزیزم خواهشا به منم میگی حالم بدهامیرحسین بهم زنگ میزنه یا پیام میده؟به نظرش من خوشگل و جذابم یا نه؟ من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
ترنس_۱۴۰۵ عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 4920 کارت ابله: بله اینا ف ال هست و بیشتر جهت سرگرمی نری یه وقت روش حساب جدی باز کنیا چی میشه میشه یا نه چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم
mhasr عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 4109 الان نه. فعلا تو رابطه عاشقانس و طرف رو دوس داره. ولی بعدا ازش جدا میشه و میاد سمت تو. بخاطر تو جدا ... حسین نسبت به من حسی داره؟اگه اره کی میاد جلو؟
_نبات عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 3949 بهمن دی خرداد یا مرداد?😂 میشه درخواستم قبول کنی؟ love is love🫶🏻