2777
2789
عزیزم من شما رو یه فرد خجالتی دیدم که نمیتونی رک و پوست کنده حرفتو به این خانوم بزنی. راه حل برات ای ...

گلم قبلا ازت خواستم نشد برام بگیری میشه الان برام بگیری؟ چه موقع کارم تموم میشه؟ و به خواسته دنیوی میرسم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا براي منم بگو س بهم حسي دارع؟چ حسي ميشع روش حساب كرد مياد جلو اكسم ي هنوز بهم فكرميكنه ك نا ...

س بهت حس داره ولی خجالت میکشه بهت بگه

اکست بهت حس نداره، فقط چون میبینه تو از دور داری چک اش میکنی، نامزدشو ازت قایم میکنه که رابطش خراب نشه.

س بهت حس داره ولی خجالت میکشه بهت بگهاکست بهت حس نداره، فقط چون میبینه تو از دور داری چک اش میکنی، ن ...

پا پیش میزارع ؟کی چجور شخصیتی دارع؟غیرتیه؟

کنکور ۱۴۰۵ حس میکنی معلم بشم یا پرستار یا ماما

🥹🫀♥️✨آخرین سوال

پا پیش میزارع ؟کی چجور شخصیتی دارع؟غیرتیه؟کنکور ۱۴۰۵ حس میکنی معلم بشم یا پرستار یا ماما🥹🫀♥️✨آخرین ...

اگه یکم بیشتر تلاش کنی، میتونی ماما بشی. ولی بیشتر معلم ورزش افتاده برات. سرنوشت الان دست توعه که کنکور رو چجوری بزنی که کدوم بیوفته برات

اگه یکم بیشتر تلاش کنی، میتونی ماما بشی. ولی بیشتر معلم ورزش افتاده برات. سرنوشت الان دست توعه که کن ...

گلم قبلا ازت خواستم نشد برام بگیری میشه برام بگیری الان؟ کی کارم تموم میشه؟ به آرزوی دنیوی بعد بلیط گرفتن میرسم؟ 

به منم میگین لطفااول اسمش مبهم فکر میکنه؟کسی دیگه رو دوست داره؟چی میشه؟

یه نفر رو دوست داره خیلی زیاد

گاهی اوقات بهت فکر میکنه و بعدا میاد سمتت

و به آرزوت میرسی. سه تا زن هم حسودن دور و بر تو هستن و بهت حسادت میکنن و وقتی اون آقا اومد دنبالت، اون سه تا زن براتون حرف درمیارن. ولی اگه توجه نکنی به حرفشون و حرفاتو پیش هرکسی نگی، هیچ کاری نمیتونن بکنن. 

اون آقا هم میاد دنبالت و تو ناز میکنی براش پشتتو کردی بهش ولی بالاخره به آرزوت میرسی.