2777
2789
یعنی دوستم داره ؟ بهم علاقه داره نه بابا این چه حرفیه خواهش میکنم شما لطف میکنید به همه ممنونم ازتون

بیشتر رابطه عقلانی هست. احساس بعدا به وجود میاد. اینجوری دیدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید عزیزم پس نسبت بهم حسی داره درسته؟

آره حس داره ولی گاهی اوقات ازت رو برمیگردونه و گاهی هم میاد سمتت. مراقب اعصاب و روانت باش خلاصه. نذار بخاطر احساس، اعصابتو خراب کنن

آره حس داره ولی گاهی اوقات ازت رو برمیگردونه و گاهی هم میاد سمتت. مراقب اعصاب و روانت باش خلاصه. نذا ...

عزیزم با یه خانمی یه سالم بیشتره خانوادگی قطع رابطه کردیم حالا هی هر جا میخواد با شوهرم حرف بزنه که منو اذیت کنه این کی شرش از سرمون کم میشه و حالیش میشه ما خانوادگی باهاش قطع رابطه کردیم؟قضیع خیانت نیستا 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
عزیزم با یه خانمی یه سالم بیشتره خانوادگی قطع رابطه کردیم حالا هی هر جا میخواد با شوهرم حرف بزنه که ...

عزیزم من شما رو یه فرد خجالتی دیدم که نمیتونی رک و پوست کنده حرفتو به این خانوم بزنی. راه حل برات اینه که به یکی دیگه بگی این مطلب رو به این خانوم بفهمونه و از شما دورش کنه. 

آره حس داره ولی گاهی اوقات ازت رو برمیگردونه و گاهی هم میاد سمتت. مراقب اعصاب و روانت باش خلاصه. نذا ...

تو رو خدا براي منم بگو س بهم حسي دارع؟چ حسي ميشع روش حساب كرد مياد جلو 

اكسم ي هنوز بهم فكرميكنه ك نامزادشو قايم ميكنع ؟؟؟