2777
2789
نیتتو یه بار میگی عزیزم؟ پیام‌ها خیلی زیاده همه رو نتونستم بخونم

منم چندبار ازتون پرسیدم ☹️ اگر میشه به منم بگید

تا آخر امسال باهاش وارد رابطه احساسی جدی میشم؟

دوستم داره ؟

ازدواج میکنیم ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای رنگو دقیقااااا درست گفتیییییی:)))) هم به اون مشاوره غلط میدن پرش میکنن هم من بین ما خیلی خوب بود ...

آره میخواد برگرده ولی تو بخاطر حرف چند نفر(شاید دوستات یا افراد نزدیکت) به اون پسر پشت کردی. اگه اون چند نفر حذف کنی از زندگیت (حداقل دور بمونی ازشون) اونوقت به همدیگه برمیگردین. به اونم یاد بده که به حرف دیگران اهمیت نده. البته باسیاست و غیرمستقیم بهش یاد بده. مثلا خودتو مثال بزن، دیگرانو مثال بزن درس عبرت بگیره و بترسه از دستت بده بخاطر حرف پوچ دیگران

آره میخواد برگرده ولی تو بخاطر حرف چند نفر(شاید دوستات یا افراد نزدیکت) به اون پسر پشت کردی. اگه اون ...

مرسی گلم خیلی لطف کردی برات دعا میکنم🥲❤️

اگه زحمتی نیست میشه کلی هم بعدا برام بگیری هر وقت تونستی❤️

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

کلا ازدواجم چی در میاد ببین بگو بهم 🙏🏻♥️

خواستگاری و عروسی دارم میبینم برات

😍دارم عروس دوماد میبینم چه خوب افتاده. لباس عروست هم شنل داره روش و کلاه شنل رو گذاشتی نشستی کنار دوماد. یه مجلس ساده میبینم ولی دلتون خوشه و خوشبخت میشین. 

منم چندبار ازتون پرسیدم ☹️ اگر میشه به منم بگیدتا آخر امسال باهاش وارد رابطه احساسی جدی میشم؟دوستم د ...

ببخش عزیزم پیام‌ها خیلی زیاده همشو نتونستم بخونم. عمدی نبوده گلم.

باهاش وارد رابطه احساسی میشی. مثبت افتاده. ازدواج فعلا نیفتاده برات ولی آیندت درخشانه

یه حسود هم داری از طرف خودته این حسود.حرفاتو به هرکسی نگو. توی دلت نگه دار

خواستگاری و عروسی دارم میبینم برات😍دارم عروس دوماد میبینم چه خوب افتاده. لباس عروست هم شنل داره روش ...

کی 😐😂😍؟؟

اوخداااا 

اون مرد خوشبخت کیه بیاد منو بگیره 😂😂🤌🏻⁉️واقعا کیه 

ببخش عزیزم پیام‌ها خیلی زیاده همشو نتونستم بخونم. عمدی نبوده گلم.باهاش وارد رابطه احساسی میشی. مثبت ...

یعنی دوستم داره ؟ بهم علاقه داره 

نه بابا این چه حرفیه خواهش میکنم شما لطف میکنید به همه ممنونم ازتون 

برای منم میگی گلحسی بهم داره یا نه؟جلو میاد یا نه؟

جلو میاد ولی تو نمیذاری از یه حدی بیشتر بهت نزدیک بشه. یکمی هم آدم مشکل داری به نظر میرسه. حالا یا از طرف خانوادش مشکل داره یا مشکلات روحی داره. دقت کن

جلو میاد ولی تو نمیذاری از یه حدی بیشتر بهت نزدیک بشه. یکمی هم آدم مشکل داری به نظر میرسه. حالا یا ا ...

وای دقیقا😬

خیلی مودیه یروز خیلی صمیمیه و گرم میگیره یروز اصلا محل نمیده😑

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت