2777
2789
عنوان

خوشبحالت اگه احساساتی نیستی🫠🤝

112 بازدید | 16 پست

گاهی وقتادلم واقعننن میگیرههه:)

به شدت آدم احساساتی بودمم به شدت حساس بودم

ولیی به طرز بدی پا گذاشتم تو احساساتم و سمت عقل و گرفتم 

جدا شدن از آدمایی که بهشون وابسته ای و دوسشون داری 

رها کردن چیزایی که دوسشون داری صرفا چون تصمیم درست و باید بگیری 

خیلییی اذیت کننده س اونم فقط با ۱۶.۱۷ سال سن 

همیشه قلبم درد میکنهه.. اینو حس میکنم

کاش زندگی جوره دیگهه میشد.. 

دیگه گذشتن از آدما واسم اسونهههههه دیگ چیزی واسم مناسب نباشه رها میکنم 

دیگ به کسی اعتماد ندارم.. به عشق و صداقت باور ندارم🫠 اگه عشقی باشه فقط عشق به خداعه دوستان 

بقیه ش دروغه باور کنید🥲

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

عزیزم خیلی سنت کمه .نگوووو اینجوری .زندگی کن شاد باش 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی سنت کمه .نگوووو اینجوری .زندگی کن شاد باش

اینکه واسه دوست داشتن عزیزام صد خودم و گذاشتم و ناامیدم کردن..انگار اون بخش از احساساتم کلا خاموش شد🫠 

سخت شدم:)

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

با بزرگتر شدن این دورانت میگذرن چرا که پخته تر میشی، احساساتی باش ولی هیچوقت نمکشو زیاد نکن. 

من خودم اینطوری بودم که هر وقت دوستی رو میدیدم سریع بغلش میپریدم، لبخند میزدم همش عین اسکلا، توی خرید کادو فلان صدمو میزاشتم

ولی از وقتی سرکار رفتم همه چی عوض شد جون قاطی جامعه شدم باعث شد بزرگتر شم

اولش توی یه رستوران کار میکردم، خیلی با همکارام بگو بخند میکردم تا اینکه خنجرشو خوردم و فهمیدم هر کسی برای درد و دل و رفاقت کردن مناسب نیست، اینجا فهمیدم قرار نیست همه دوست من باشن. دومین کارم باعث شد بفهمم چون من اومدم سرکار برای دریافت پول، قرار نیست شخصیتمو زیر پا بزارم و هر چی میگن بگم چشم و انجام بدم، اینجوری رفته رفته پخته تر شدم، دوستای اضافی حذف کردم تا هم توی خرج کردنم اصراف نشه هم اعصابم ریده نشه. 

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

اینکه واسه دوست داشتن عزیزام صد خودم و گذاشتم و ناامیدم کردن..انگار اون بخش از احساساتم کلا خاموش شد ...

عزیزم درکت میکنم فدات شم .ولی تو حقت شاد بودنه زندگی کردن .میدونی حسرت ماها که سنم بالا میره چیه دوباره برگردیم شده هزاران بار برگردیم هعی از اول شروع کنیم .زندگی کن الان حتی به غلط

زمان هست واسه غصه خوردن ولی الان تو این سن و سال وقتش نیست 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

قوی و پر قدرت ادامه بده موفقیت مال توئه فقط روی خودت تمرکز کن و هیچوقت احساساتی نباش

دقیقاا دورت بگردم 

به تنها چیزی که فک میکنم فقط درسه و پیشرفت..همین🥲🫂

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

با بزرگتر شدن این دورانت میگذرن چرا که پخته تر میشی، احساساتی باش ولی هیچوقت نمکشو زیاد نکن. من خودم ...

دقیقا میفهمم.. منم همیشه صد خودم و گذاشتم ولی کی واسه من این کارو کرد؟هیچکس

اینا همش تجربه س🫠🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

عزیزم درکت میکنم فدات شم .ولی تو حقت شاد بودنه زندگی کردن .میدونی حسرت ماها که سنم بالا میره چیه دوب ...

درستهه قلبمم🫠❤️ 

چی بگم والا:))

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍