2777
2789

دیدن ۲ طوطی سبز در رواق امام رضا نشانه‌ی رسیدن دو خبر خوش، همراهی معنوی، و برکت در زندگی است. طوطی سبز نماد زیبایی، سخن نیک، و گاه فرزند صالح است. حضورشان در مکان مقدس، تأکیدی بر اجابت دعا و آرامش درونی دارد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طوطی خیلی خوبه بستگی داره چجوریه.یه بخشیش میگن هنر و مهارتی رو یاد میگیری بقیش نمیدنم گوگل کنی هست

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
طوطی خیلی خوبه بستگی داره چجوریه.یه بخشیش میگن هنر و مهارتی رو یاد میگیری بقیش نمیدنم گوگل کنی هست

خودتون تجربه همچین خوابی رو داشتید طوطی ببینید؟

خودتون تجربه همچین خوابی رو داشتید طوطی ببینید؟

اره من یه بار تو انجام کاری خیلی استرس داشتم خواب طوطی دیدم باهام حرف زد تعبیرش نوشت مهارت یاد میگیری و کاری میکنی که همه تعجب میکنن و همونم شدوحالا ابعاد مختلف داره تعبیرش تو نت دیدم معتبره برا امام صادق و ابن سیرین و اینا رو نوشته

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اره من یه بار تو انجام کاری خیلی استرس داشتم خواب طوطی دیدم باهام حرف زد تعبیرش نوشت مهارت یاد میگیر ...

ببینید من دیدم توی صفی هستم توی رواق امام رضا برای زیارت 

بعد صداهایی میومد خسته شده بودم از صدای بلند اونها یکدفعه پشتمو نگاه کردم دیدم 2 طوطی سبز بودن مخصوص اون رواق اصلا گذاشته سده بودن

اینو عصر خواب دیدم

بزن تو گوگل سایت فردای تازه نوشته درسته