دوستان من حدودا 5 ماه درگیر استرس و دلشوره و لرزش دست هستم
که تا الان سه بار دکتر رفتم
بهم قرص های لگزاتال20 دوتا در روز و ولبان دوبار در روز و ترانکوپین ی دونه شب موقع خواب بخورم.
بعد سومین بار که دکتر رفتم یکم حالت هایی مثل خشمی که داخلم بود که باید با مشت میزدم رو بالش یا ی حس تنفر از داخل کمرم پخش میشد و یهو کل بدنم فرا میگرف و اینقدر باید خودم کش میاوردم تا این حالت ازم خارج بشه
الان این حس تنفر خیلی کم شده و تقریا در هفته شاید یکبار بیاپ سراغم اما من همچنان یهچ لرزش دست میگیرم و همزمان عصب های دستم همون موقع مثلا عصب بازو یا عضلش و عصب یا عضله انگشتم همزمان با اون لرزش دست عصب و عضله دستمم میپره و انگشتام میپره و مشکل دیگه ای که همزمان با این لرزش دست سراغم میاد حالت دلشوره و نگرانی و گاها تنگی نفس و تپش قلب همزمان با الزش دست به وجود میاد که موقع استراحت کردن یا موقع تمرکز این حالت بیشتر میشه یا موقع استراحتم
و اما مشکله دیگه من اینه که مدت زیادی با اینکه داروها رو دارم میخورم اما شبا میخوابم ولی خواب نیستم نمیدونم چجوری توضیح یدم من همش شبا کابوس مییینم که دارم همش تو خواب ازچیزی فرار میکنم یا دارم میدوئم یا خواب مامان خدا بیامرزم میبینم یعنی انگار مغز من همش در حال کار کردن و اکثرا از خواب پا میشم برم سر کار بدنم خسته هستش یعنی از خواب که پا میشم انگار اصلا من دیشب نخوابیدم
مشکلاتم به صورت خلاصه
1-لرزش دست
۲-تپش قلب
۳-تنگی نفس
۴-پرش عصب یا عضله بازو و انگشتام و پاهام
۵-کابوس شبانه
آزمایش هم دادم
که دکتر نورولوژیست گفتش ربطی به این عوامل نداره این حالت هات
توآزمایشم ویتامین دی ۱۸ بود که امپول ویتامین دی رو زدم قرص ویتامین دی هم اکثرا هرروز میخورم
چربیم بالا بودش
کلسترولم بالا بودش
و
اینکه مقداری عفونت هم در آزمایشم دیده شده
توروخدا اگه کسی میتونه من کمک کنه خسته شدم همش میخوام اراده کنم مثل قبل شروع کنم ورزش کنم اما یهو اون شوق انگار تو من کور میشه و من ورزش بیخیال میشم یهو بیحوصله میشمو دوست ندارم کسی رو ببینم اما این حالتی ک گفتم قبلا زیاد بود خیلی زیاد و الان خیلی کمتر شده
اما اگه کسی این حالت ها و مثل من تجربه کرده بهم بگه چی کنم
ریما هستم
از رشت
۲۹ سالمم هستش
چاق هستم وزنم ۷۹
قدت ۱/۵۵ هستش