2789

روز اول هست هنوز! باهاش صحبت کن بگو فضا بده یکم ، یکم صبر کنه ، شروع کننده ارتباط باشه

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو قرار نیست با همه دوست بشی

نباید هم باهمه دوست بشی

بگو باید چندهفته بگذره، رفتارها ببین، ببین چه کسی رفتار واخلاق ودرسش خوب، باهاش دوست بشو

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عزیزم خیلی عادیه که روز اول بچه ها دوست پیدا نکنن معمولا پسرا روز اول شیطونی میکنن و بازی میکنن و باهم رفیق میشن ولی دخترا چون اروم و خجالتی هستن اولش یکم سخت بهشون میگذره😂

شبیه حرفاتون که نیستین، حداقل یکم شبیه دروغاتون باشین😂☁

روز اول هست هنوز! باهاش صحبت کن بگو فضا بده یکم ، یکم صبر کنه ، شروع کننده ارتباط باشه

باهم گریه کردیم خودشم حساسه بهم بعدش شاد و شنگول شد گفت مامان گریه نکن،دلم کباب شد ،دختر خواهر شوهرم تو همون کلاسه ولی چندان میونه ای ندارند و اون برا خودش دوست داره

باهم گریه کردیم خودشم حساسه بهم بعدش شاد و شنگول شد گفت مامان گریه نکن،دلم کباب شد ،دختر خواهر شوهرم ...

به چیزی خواهرانه بگم بهت؟

دنبال این نباش با دختر عمه اش درارتباط باشه ، اکثر دوستیای فامیلی باعث دعوا و دخالت شده ، از اون طرفم دخترت وابسته میشه به اون فقط ، سعی کن باهاش صحبت کنی با ادم های جدید دوست بشه ، عجله هم نداشته باشه ، اروم اروم

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

چرا مهد رفت با دخترا جور نشد ،با یه پسر دوست شد

اشکال نداره با بازی و قصه بهش بگید که همه قرار نیست باهامون دوست بشن

وقتی ما از یکی میخوایم باهامون دوست بشه اون میتونه نه بگه  اون وقت ما میریم دوست دیگه ای پیدا می‌کنیم 

الان که روز اوله حالا بچه ها حداقل با کسیکه کنارشونه دوست میشن ولی اگه نتونست بعد چند وقت دوستی پیدا کنه ببین علتش چیه

پسر من که اول پوست مارو کند ازبس ادا در می آورد

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️