2777
2789
عنوان

کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست
به چیزی خواهرانه بگم بهت؟دنبال این نباش با دختر عمه اش درارتباط باشه ، اکثر دوستیای فامیلی باعث دعوا ...

دختر من میخواد ولی دختر عمش خودش دوست پیدا کرده محکم دست همو میگیرن ،اینم نگاه می‌کنه میگه مامان دختر عمه منو دوست نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من میخواد ولی دختر عمش خودش دوست پیدا کرده محکم دست همو میگیرن ،اینم نگاه می‌کنه میگه مامان دخت ...

دحتر عمش مبخواد حرص دخترتونو دربیاره فکر کنم

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

همه جفت جفت دوست بشن دختر من تنها میمونه

اکیپ سه تایی بشن ، حتمی نباید جفت جفت باشن خواهر نازم

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

تو کلاس صندلی دونفره میشینن

درسته ، ولی اکیپ سه تایی هم میتونن بشن ، سعی کنه اول با بغل دستیش ارتباط خوب بگیره بعد با جلویی یا پشت سریش ، دختر عمشم درسته میخواد حرص دراره . به دخترتون بگین مهم نباشه براش . چون اون دختر انگار دنبال تلافیه

دعا کن که به دوست خوب پیدا کنه دختر عمه از کلش بپره

حتما عزیزم ، سعی کن از همین اول اعتماد به نفس داشته باشه چشمش به دختر عمه اش نباشه

دعا کن که به دوست خوب پیدا کنه دختر عمه از کلش بپره

امیدوارم که بتونه پیدا کنه،چون با هرکس هم دوست نمیشه،پارسال بین اون همه دختر باه یه پسری دوست شد که از همه لحاظ نامبر وان بود

لطفاً دعا کن تورو خدا نمی‌خوام پیش خواهر شوهرم سر به زیر باشم

این چیزا خواهر سر به زیری نداره ، خودت باید روی دختر خانومت کارکنی

خودمم آخه دلم آشوبه همش میگن زنگ تفریح تنها می‌ره چکار میکنه

ببین کی خونه اش تو مسیرتونه با مادر اون  برگردید اگه پارکی بین راهه ببریدشون پارک باهم اینجوری غیر مستقیم به هم نزدیک میشن 

یه کم از سال بگذره با اونایی که نزدیکش میشینن دوست میشه 

نگران نباش