niikaaa38 مدیر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 76 پست نامزدم الان ۱ ساله راضی به عقد کردنمون نیست(اسممون تو شناسنامه ی همدیگه باشه)داستانم خیلی تلخه:)حالا با این وضعیت توی یه سقف باهم زندگی میکنیم بخاطر اذیت های مادرشاز اخلاقش که بگم خیلی بَده خسیس،وابسته به مادر،از یع طرفم دزده😑😑چکار کنم!🥲 1404/07/01 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 پناه بر خدا آخه این چه کاری بود کردی دخترمگه چند سالت بود چه عجله ای داشتی برا ازدواج ولله کارتخواب ... ازدواجمون سنتی بود و من ب خودم قول اینو داده بودم ک تا ۲۵ نشم ازدواج نکنمولی زوری بود
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1060 پناه بر خدا آخه این چه کاری بود کردی دخترمگه چند سالت بود چه عجله ای داشتی برا ازدواج ولله کارتخواب ... ببخشید عزیزدلم سرزنش ت کردم خیلی ناراحت و عصبی شدم برات آخه۱۵سالگی.....واااای بمیرم الهی لطفااااااا به یه روان شناس صحبت کن که بتونی بهترین تصمیم رو بگیری پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 آخه ی بزرگتر درست حسابی هم نداره بزنه تو دهن اون پسر بخدا توی اولین بار ک اومدم یه حلقه ۴ تومنی خریده بودن بعد از ۲ ماه رفتن فروختن و الان یکسال شده ن حلقه ن چیزی نخریدن این که مهم نیس
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 23790 بخدا توی اولین بار ک اومدم یه حلقه ۴ تومنی خریده بودن بعد از ۲ ماه رفتن فروختن و الان یکسال شده ن حل ... صیغه تون چند وقته هست؟
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1060 ازدواجمون سنتی بود و من ب خودم قول اینو داده بودم ک تا ۲۵ نشم ازدواج نکنمولی زوری بود بمیرم الهییه موسسه روانشناسی هست رایگان مشاوره میده تلفنیِ صبح ها۸تا۲ظهر حتما بهش زنگ بزن کمکت کنن بهترین تصمیم رو بگیری وصلت میکنن به مشاور مربوطه بگومیخام با مشاوره خانواده صحبت کنم 02533130044 پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 ببخشید عزیزدلم سرزنش ت کردم خیلی ناراحت و عصبی شدم برات آخه۱۵سالگی.....واااای بمیرم الهی لطفااااااا ... اگه بتونم از خونه به بیرون پا بزارم چشم🙂
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 بمیرم الهییه موسسه روانشناسی هست رایگان مشاوره میده تلفنیِ صبح ها۸تا۲ظهر حتما بهش زنگ بزن کمکت کنن ب ... ببخشید هزینه میگیرن؟
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1060 ببخشید هزینه میگیرن؟ نه عزیزم رایگانِ و تلفنیاز طریق تلفن با همون شماره تماس بگیر. و بگو وصلت کنن به مشاور خانواده خیلی واضح و خلاصه مشکلاتتو توضیح میدی بعد بهت راهکار میدن راهنمایی ت میکنن گلم پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 نه عزیزم رایگانِ و تلفنیاز طریق تلفن با همون شماره تماس بگیر. و بگو وصلت کنن به مشاور خانواده خیلی و ... خسته شدم هر چند بحثمون میشه شیشه میشکنه بعد جراحات میشه بازم بحثمون میشه میاد شیشه میشکنه بعد ب مامانش میگه مامانشم میگه تقصیر توععمرسی ازت ممنونم🥺❤️
manmahe عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 7737 از دست پدرت روش وایسا بگو نمیخوام مرد کثیف زیاده اما حیف دختر پانزده ساله برای بدبختی زوده رابطه هم داری واویلاس معلومه نمیگیره خیالش راحت استفادشوکرده
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 از دست پدرت روش وایسا بگو نمیخوام مرد کثیف زیاده اما حیف دختر پانزده ساله برای بدبختی زوده رابطه هم ... چی بگم🙂
mamae عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 416 من ۱۵ سالمه هنوز اینم ۲۵ سالشه هنوز سنی نداری که بچسبی به یه کسی که هم دزده هم راضی نیست
niikaaa38 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/21 تعداد پست: 769 هنوز سنی نداری که بچسبی به یه کسی که هم دزده هم راضی نیست گی تو بختم😂💔