2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 76 پست
خودش و خانوادش نمیخوان منو

من اصلا متوجه نشدم

رو چه اساسی با این آقا داری زندگی میکنی؟

عقد هم که نیستید پس شرعا خلاف عرف و شرع و قانون ؟؟

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنش کمه بیچاره الان ۱۵ سالشه

ای بابا آدم می مونه چی بگه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مادرم راضیهولی خواهراش بهم میگن نیا پیش مادرت بدبخت میشیمادرم ساده و بی زبونه بخاطر همین

به خدا بری پیش مادرت بهتره 

درستو ادامه میدی یکم بزرگتر شدی سرکار میری 

الان با این وضعیت این پسره حاملت کنه بیچاره میشی 

خب پس واسه چی وایسادی؟ فک و فامیل نداری ؟ یه مدت ول کن برو ، به فکر خودت باش ، فکر نکن بزرگ شدی ، او ...

حرف فامیلام اصلاا برام مهم نیس

فقط این منو میترسونه بعدا که جدا شدم سرزنشم کنن بگن چرا جدا شدی باعث پشیمونیم شن

حرف فامیلام اصلاا برام مهم نیسفقط این منو میترسونه بعدا که جدا شدم سرزنشم کنن بگن چرا جدا شدی باعث پ ...

لطفا لطفا نترس ، لطفا ، خیلیا ترسیدن و جدا نشدن و تهش خودشون رو بیچاره کردن

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

صیغه هستن انگار

پناه بر خدا 

آخه این چه کاری بود کردی دختر

مگه چند سالت بود چه عجله ای داشتی برا ازدواج 

ولله کارتخواب میشدی شرف داشت که تو این سن صیغه بشی عملا این آقا داره ازت سوء استفاده جنسی میکنه شک نکن یه مدت دیگه پرتت میکنه بیرون 

وااای مغزم داره میترکه از دستت

آخه۱۵ سالگی و صیغه 

عزیزم تو ارزشمندی و لایق عشق و احترام

بهونه اینکه خانوادم خوب نیستن و... رو نیار الآن خیلی ها هستن خانواده شون اصلا خوب نیستن ولی تن به خفت نمیدن 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!