2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 76 پست
پناه بر خدا آخه این چه کاری بود کردی دخترمگه چند سالت بود چه عجله ای داشتی برا ازدواج ولله کارتخواب ...

ازدواجمون سنتی بود و من ب خودم قول اینو داده بودم ک تا ۲۵ نشم ازدواج نکنم

ولی زوری بود 

پناه بر خدا آخه این چه کاری بود کردی دخترمگه چند سالت بود چه عجله ای داشتی برا ازدواج ولله کارتخواب ...

ببخشید عزیزدلم سرزنش ت کردم خیلی ناراحت و عصبی شدم برات آخه۱۵سالگی.....

واااای بمیرم الهی 

لطفااااااا به یه روان شناس صحبت کن که بتونی بهترین تصمیم رو بگیری

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ی بزرگتر درست حسابی هم نداره بزنه تو دهن اون پسر

بخدا توی اولین بار ک اومدم یه حلقه ۴ تومنی خریده بودن بعد از ۲ ماه رفتن فروختن و الان یکسال شده ن حلقه ن چیزی نخریدن این که مهم نیس 

ازدواجمون سنتی بود و من ب خودم قول اینو داده بودم ک تا ۲۵ نشم ازدواج نکنمولی زوری بود

بمیرم الهی

یه موسسه روانشناسی هست رایگان مشاوره میده تلفنیِ صبح ها۸تا۲ظهر حتما بهش زنگ بزن کمکت کنن بهترین تصمیم رو بگیری 

وصلت میکنن به مشاور مربوطه بگومیخام با مشاوره خانواده صحبت کنم 

02533130044

ببخشید هزینه میگیرن؟

نه عزیزم رایگانِ و تلفنی

از طریق تلفن با همون شماره تماس بگیر. و بگو وصلت کنن به مشاور خانواده خیلی واضح و خلاصه مشکلاتتو توضیح میدی بعد بهت راهکار میدن راهنمایی ت میکنن گلم 

نه عزیزم رایگانِ و تلفنیاز طریق تلفن با همون شماره تماس بگیر. و بگو وصلت کنن به مشاور خانواده خیلی و ...

خسته شدم هر چند بحثمون میشه شیشه میشکنه بعد جراحات میشه بازم بحثمون میشه میاد شیشه میشکنه بعد ب مامانش میگه مامانشم میگه تقصیر توعع

مرسی ازت ممنونم🥺❤️