2777
2789
عنوان

قضیه خیانت فرهاد به عسل

120 بازدید | 11 پست

اول اینکه عسل یه بلاگره اسم شوهرشم فرهاده 

این فرهاد هم دائم تو دایرکت نصف دخترای ایرانه لاس میزنه اون دخترا هم پیچ عسل رو پیدا میکنن چت های خیانت شوهرشو واسش میفرستن عسل هم درکمال تعجب میگه من شطرنج باز قهاری ام شماها دارین زندگی منو خراب میکنین😶‍🌫️🤡بعدشم بفکر زندگی خودتون باشین 

حالا من کاری ندارم این شوهرش خیانت کاره ولی مشخصه عسل یه زن با سیاست و عاقلیه بعدشم کاملا در جریان خیانت شوهرش هست پس نیازی نبود اون دخترا عکس چت خیانت فرهاد و واسش بفرستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر واکنشی رو نشون بده نمیتونه که جلوی شوهرشو بگیره

اکه عاقل بود وقتی میدونست شوهرش خیانت کاره طلاق میگرفت نکه بگه من شطرنج باز ماهری ام یعنی ابنکه بقیه دخترا دروغ میگن و وشوهرش پاکه و دخترا قصدشون خراب کردن زندگی اینه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عاقله چون مثل کبک سرش رو کرده زیر برف 🤔

عاقل نیست من نمی دونم کیه یا زیادی مرده پولداره مبخواد به هر قیمتی حفظش کنه که وقتی قبح خیانت و اینکارا برای مرد بریزه دیگه بدتر میشه و واقعا هیچی ارزش موندن باهاش رو نداره 

اکه عاقل بود وقتی میدونست شوهرش خیانت کاره طلاق میگرفت نکه بگه من شطرنج باز ماهری ام یعنی ابنکه بقیه ...

وقتی عکس چت شوهرشو دیده چطوری میتونه بگه شوهرم پاکه ؟ آخه نه یتفر صد نفر از دخترا چت خیانت فرهاد و واسش فرستادن اون اتفاقا خیلی خوب میدونه شوهرش خیانت کاره ولی فکر میکنه اون دخترا دارن شوهرشو میدوزدن با لابد شوهرس موقعیت خوبی داره ازش جدا نمیشه 

عاقله چون مثل کبک سرش رو کرده زیر برف 🤔عاقل نیست من نمی دونم کیه یا زیادی مرده پولداره مبخواد به هر ...

اتفاقا خوبم میدونه شوهرش خیانت کاره ولی حتما شوهره موقعیت خوبی داره اینم نمیخواد از دستش بده

وقتی عکس چت شوهرشو دیده چطوری میتونه بگه شوهرم پاکه ؟ آخه نه یتفر صد نفر از دخترا چت خیانت فرهاد و و ...

پس عاقل نیس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

فرهاد در کنار خیانت کار بودنش حتما موقعیت خوبی داره و زنه واسه همین موقعیت خوبش ازش جدا نمیشه

این نداشتن عزت نفسه نه عقل 

خیانت یعنی خرد کردن یه زن و اینکه کسی حاضره با یه نفر با  خصوصیت خیانت مرد بمونه چون موقعیت خوبی داره نشون میده زیادی بدبخته مگه اینکه واقعا نه خانوادش طلاق بگیره قبولش کنن نه خودش هیچی داشته باشه نه درآمدی که بعید می دونم در چنین شرایطی باشه 

راستی اگر عقل داشته باشه و موقعیت مالی پسر خوبه یه چیزی درست و حسابی بزنه بنام خودش بعد جدا شه اینجوری میشه گفت عاقله