2777
2789
عنوان

بوتاکس اشتباهه محضههه

514 بازدید | 40 پست

پیشونی صاف و بی خط داشتم و به اصرار دکتر واسه پیشگیری بوتاکس زدم بعد از ۸ ماه پیشونیم شده مثل کاغذی ک مچاله شده پر از خطوط ریز و درشت و حتی نقاطی ک برجسته هستن 

رفتم یه دکتر دیگه گفت تنها راهش بوتاکسه! 

گفتم بوتاکس همین بلا رو سرم آورده گفت من بعنوان دکتر فقط پیشونیایی رو بوتاکس میکنم ک خط عمیق داشته باشن چون کسیکه بوتاکس میکنه تا آخر باید انجام بده بسکه پیشونی شل میشه 

خلاصه اگ واقعا اوضاع پیشونیتون خرابه و خطو ط بدی دارید بوتاکس کنید ( اونم مزو کنید بهتره ضعیف تر از بوتاکسه و اونقدر مخرب نیست ) 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا خیلی بد شدن همشون به فکر پول هستن و به هرروشی میخوان بقیه رو تیغ بزنن

دقیقا خدا نگذره از دکتری ک بزور بهم بوتاکس زد الان برگردم عقب حاضرم ماهی یه تومن صدقه بزنم ب حسابش ولی با دوز و کلک بوتاکسم نکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نفرت دارم ازش.........شما که مشکلی نداشتی چرا رفتی دکتر؟؟؟؟؟؟من دو جا رو میترسم برم.........دکتر و آرایشگاه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نفرت دارم ازش.........شما که مشکلی نداشتی چرا رفتی دکتر؟؟؟؟؟؟من دو جا رو میترسم برم.........دکتر و آ ...

وآسه فیلر لب رفته بودم بزور پیشونیم رو هم بوتاکس کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بوتاکس عضلات فلج میکنه عضله ای ک‌فلج میشه ضعیف میشه ولاغر دیگه بوتاکس نکن سعی کن روغنی بزنی ک ب پوستت بخوره بعد روزی نیم ساعت صورتت ماساژ بده خوب میشی عزیزم دیگه سمت این کارا نرو

کلا بوتاکس و فیلر و ژل خیلی عوارض بدی دارن

بعد چند سال آثارشون و نشون میدن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

دقیقا خدا نگذره از دکتری ک بزور بهم بوتاکس زد الان برگردم عقب حاضرم ماهی یه تومن صدقه بزنم ب حسابش و ...

چند سالته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وسط ابرو هاهم خط اخم افتاده بنظرت بوتاکس کنم ؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

منم واسه فیلر لب رفتم چونمم ژل زد حس میکنم سنم رفته بالا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فیلرم زدی؟ فیلر لب چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بوتاکس عضلات فلج میکنه عضله ای ک‌فلج میشه ضعیف میشه ولاغر دیگه بوتاکس نکن سعی کن روغنی بزنی ک ب پوست ...

چشم عزیزم ولی دیگه خراب شده بنظرت با روغن و ماساژ به قبلش برمیگرده ؟ چه روغنی،بزنم ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40