2777
2789
عنوان

نامزد عقدیم

278 بازدید | 13 پست

تازه عقد کرده ایم بچه ها، اگر بابت یه ارتقا یا موفقیت تو یه کاری ازم شیرینی بخواد به نظرتون شیرینی بدم؟ 

پول تو جیبی بهم نمیده اما سفر رفتیم خرید داشتیم، 

باید به خانواده ام شیرینی بدم حالا غذا از بیرون بگیرم یا دعوت کنم رستوران، اما حس خوبی نمیگیرم به شوهرم هم بگم بیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون هم دعوت کنین 

زشته بعدا بفهمن 

مگه هزینه چقدر میشه 

اگر جای ایشون بودین ناراحت میشدین 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چی بگم والاادم حس میکنه بیشتر میخواد بکَنه تا خرجی بده

این مدلی که نیست واقعا من خرجی ماهانه نمیگیرم ولی خریدی چیزی داشته باشم با هم میریم اون حساب میکنه 

ولی اینجوری گفت شیرینی نداره؟ حس کردم اگه ندم فکر خوبی راجع بهم نمیکنه 

این مدلی که نیست واقعا من خرجی ماهانه نمیگیرم ولی خریدی چیزی داشته باشم با هم میریم اون حساب میکنه و ...

ببین بستگی به اون ادم داره

اگه خودش اهل شیرینی دادن و ایناس که اوکی

ولی اگه سر هر چیزی توقع شیرینی داره حس خوبی نداره

بازم باید خودت بسنجی

همسرتون هم دعوت کنین زشته بعدا بفهمن مگه هزینه چقدر میشه اگر جای ایشون بودین ناراحت میشدین

راستش اصلا نمیخواستم ببینه دارم خانوادمو مهمون میکنم حس میکنم بهتره نبینه نمیدونم 

ببین بستگی به اون ادم دارهاگه خودش اهل شیرینی دادن و ایناس که اوکیولی اگه سر هر چیزی توقع شیرینی دار ...

اون اصلا احتیاجی نیست بخواد شیرینی چیزی رو بده، ما هفته ای یکی دو شب میریم بیرون کافه و شام به حساب خودش  

اون اصلا احتیاجی نیست بخواد شیرینی چیزی رو بده، ما هفته ای یکی دو شب میریم بیرون کافه و شام به حساب ...

ببین من طبق تجربم میگم

نامزد منم اولا بابت هر موفقیتم توقع شیرینی داشت و انقدر رو مخم میرفت تا ازم بگیره

گذشت و گذشت توقعات دیگش رو دیدم. اینکه من خرجی خونه رو بدم یا برای حقوق و طلاهام تصمیم بگیره و مادرشم کمکش میکرد

مشکلات دیگه ای هم داشت که داریم الان بهم میزنیم

بابت موفقیتام همیشه حس حسادت داشت ولی شیرینی رو میگرفت

اینارو بهش توجه نکردم رفته رفته توقعات دیگش رو دیدم

امیدوارم که اینطور نباشه ولی شما مدیریت داشته باش سعی کن خرجی هم ازش بگیری و اجازه این تفکرات رو بهش ندی❤️