2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولي خودتو نگران نكن قطعا خارج إز رحم نيست و دور إز جون سقط إز شده باشه چون كوچيكه خودش دفع ميشه

وای خدا کنه اینجوری باشه ☹☹☹☹☹

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
عزیزم بارداری خارج رحمی دردش وحشتناکه مطمئن باش این گزینه برای شما درست نیست شاید جفتت پایینه که دل ...

جدی خدا رو شکر پس انشالله که خارج از رحمی نباشه 

منم سر دخترم آخرین پریودیم ۱۲ بهمن بود دخترم ۲۱ آبان بدنیا اومد ایشاا... تو آبان ماه نی نی صحیح و سا ...

من خودمم ابانی هستم 😍😍😍😍😍😍بچمم ابانی میشه

منم سر دخترم آخرین پریودیم ۱۲ بهمن بود دخترم ۲۱ آبان بدنیا اومد ایشاا... تو آبان ماه نی نی صحیح و سا ...

انشاالله دعا کن برام

اره دکتر بهم دادش چند تا گذاشتم دیگه نزاشتم راست میگی تو رو قران اخه دکتره اینجوری گفت کل این ۱۳ روز ...

منم تاقلبش تشکیل نشده بودهمش نگران بودم 

چرااینقدراستریس میدی به خودت بعدقلب بازم 9ماه هست اینطورفکرهاخیلی میادبه سرت

خودتادرگیرنکن مشکلی نذاری صبرکن تاشنبه نه بروجایی سونونه چیزی اشعه زیادی هم صررداره برابچه

منم تاقلبش تشکیل نشده بودهمش نگران بودم  چرااینقدراستریس میدی به خودت بعدقلب بازم 9ماه هست این ...

مرسی گلم اخه چون دکترم خیلی بهم استرش داد اونجوری گفت اعصابم خورده

مرسی گلم اخه چون دکترم خیلی بهم استرش داد اونجوری گفت اعصابم خورده

چی شد خبر بده به ما

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
چی شد خبر بده به ما

سلام گلم امروز رفتم بیمارستان مهدیه سونو واژینال شکمی کرد گفت جنین سالم دردت هم برای اینکه کیست ۳ سانتی داری ولی چه بیمارستان بیخودی اصلا جواب به ادم نمیدن هیچی نمیگن دکترهاش بنده خدا زن از درد به خودش میپیچید اصلا محلش نمیدادن تازه به من گفت مگه فقط اسنجا سونو داره که همه میان اینجا 

چی شد خبر بده به ما

مرسی که یادم بودی عزیزم حالا برم دکتر خودم ببینم چی میگه چون درد دارم فعلا همین شیاف ها رو استفاده میکنم تا یکشنبه که دکترم میاد