2789
عنوان

شغل داشتن

88 بازدید | 6 پست

دلم میخواد کار کنم اما دوست ندارم درس بخونم یا ‌شغلش توی اجتماع باشه و ارتباط اصلا خوشم نمیاد خیلی اذیت میشم انگار که اصلا نمیتونم هیچ کاری کنم حس میکنم راحت طلبم دلم نمیخواد هیچکاری کنم حتا اگه شغل مورد علاقه باشه دوست ندارم ازش پول دربیارم حوصله هیچ کاری رو ندارم نمیدونم چرا زندگی انقدر سخته دلم میخواد فقط بشینم و کارای مورد علاقم و انجام بدم ولی خب درآخر مجبور میشم ی کاری پیدا کنم احساس میکنم هیچ کاری نمیتونم کنم 

کارای مورد علاقه ات چین؟اونا رو انجام بده لازم نیست که همه درس بخونن ولی دیگه باید بها بدی یه چی بدس ...

خب سرگرمی دیگه مثلا آشپزی و... آخه درس رو هم نخونم نمیدونم باید چیکار کنم ولی اصلا حوصله درس خوندن ندارم متنفرم یعنی... آخه چه شغلی آزاد هم که میترسم از پسش بر نیام... احساس می‌کنم فقط میخوام تو افق محو بشم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب سرگرمی دیگه مثلا آشپزی و... آخه درس رو هم نخونم نمیدونم باید چیکار کنم ولی اصلا حوصله درس خوندن ن ...

میتونی پیج آشپزی بزنی 

لازم نیست درس بخونی خیلی از کارا هستن که بدون درس خوندن میشه انجام داد ولی باید شروع کنی و نترسی بترسی همینجا میمونی 

برنامه نویسی یاد بگیرتوی خونه هرموقع خواستی میتونی یادگیری و پول دربیاری توی اجتماع و ارتباط و اینا ...

برنامه نویسی اشباع نشده؟ الان میگن هوش مصنوعی براحتی میتونه کد بزنه؟ برنامه نویسین؟ 

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

برنامه نویسی اشباع نشده؟ الان میگن هوش مصنوعی براحتی میتونه کد بزنه؟ برنامه نویسین؟

هیچ کاری هیچ وقت برات اشباع نمیشه وقتی توش عالی باشی

الان بگن ی دکتر جراح مغز و اعصاب خوب شما بین اینهمهههههههه تو دنیا میگی پروفسور سمیعی...

باید جنم شو داشته باشی سخت تلاش کنی مهارت یاد بگیری و خودتو بشناسونی ن والا من برنامه نویس نیستم ولی یکی ک براش کار  انجام بدی ببینه اوکی ای باز بت میزنگه پولشم بد نیست