2777
2789
عنوان

حفره بین بخیه ها

153 بازدید | 19 پست

دوستان یک ماهه زایمان طبیعی کردم و بخیه هام با مصیبت داره خوب میشه ولی تازه دیروز متوجه شدم بین بخیه هام سه تاش شکافته و زخمم باز مونده و مثل یه حفره یا سوراخ شده و عفونت کرده چون نخ بخیه ها و کف صابون و بلاخره ترشحاتو همه اینا رفته داخلش مونده خیلی بد شده چیکار کنم ؟؟خیلی وحشتناکه اگه تجربه ای چیزی دارین بگین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که تو تعریف کردی فقط دکتر میتونه کمکت کنه😯

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
هرلحظه مصمم ترمیشم برای سزارین عزیزم دکتر بری بهت پماد میده جوش میخورن

مصمم باش من سزارین بودم خیلی خوب بود

بازم برگردم سزارین رو انتخاب میکنم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

مصمم باش من سزارین بودم خیلی خوب بود بازم برگردم سزارین رو انتخاب میکنم

اره دیگه قطعا سز میکنم.هرچقدرم ک درد داشته باشه...

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
خیلی بزرگه سوراخه😔

حتما برو دکتر چک شی.اینجا دردی درمون نمیشه خواهر.نهایتش اگه بخیه لازم بودی خب بی حس میکنن اون قسمتو

خیلی درد نداره من که همون شب تو بیمارستان راه میرفتم البته به دکترت هم بستگی داره

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

خیلی درد نداره من که همون شب تو بیمارستان راه میرفتم البته به دکترت هم بستگی داره

اخه من خودم یذره اضافه وزن و شکم داشتم.فکرمیکنم بخاطر این کارم یکم سخت بشه.بخیه هامم دیرتر خوب شن

من هنوز بعد یکماه نمیتونم بشینم و درد وحشتناکی تحمل کردم بخاطر بخیه هام و بواسیرم گرفتم از شدت یبوست.خیلی پشیمونم از طبیعی حتما سز کن