2789
عنوان

زگیل تناسلی

156 بازدید | 18 پست

سلام خانوما کسی هست بدونه چطوری سریع درمانش کنم سه چهار روزه که مقعد و واژنم خیلی میسوزه و یه چیزایی حالت جوش زده رفتم دکتر گفت زگیل تناسلیه قرص پماد داده بهتر شده ولی یه جوری میسوزه که گریم میگیره اصلا نمیتونم برم دستشویی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه دونه قهوای روی الت همسرم دیدم و مجبورش مردم بره دکتر گفت زگیل تناسلیه و خودمم سریع ازمایش دادم با اینکه زگیل نداشتم مثبت شدم ولی گف نوع کم خطرش هست و قرص سیستم ایمنی داده و واکسن نوشته و پاپ اسمیرم گرفت خیلی نکرانم بچم کوچیکه 

میگم‌یکم ترشحاتم زیاد شده عفونت فک کنم دارم ایا برای شما هم ترشحات سفید دارید ؟متاهلید یا مجرد؟

متاهلم عزیزم منم یکم ترشح داشتم خیلی بو میداد هروز حموم بودم ولی نمیدونم چطوری گرفتم چون همسرم نداشت 

متاهلم عزیزم منم یکم ترشح داشتم خیلی بو میداد هروز حموم بودم ولی نمیدونم چطوری گرفتم چون همسرم نداشت

الان ک دارید همسرتونم‌داره مطمن باشید فقط شاید زکیل نزدن ازمایش بدین نوع کم خطر و پر خطرش مشخص بشه ک پیشگیری کنید 

من یه دونه قهوای روی الت همسرم دیدم و مجبورش مردم بره دکتر گفت زگیل تناسلیه و خودمم سریع ازمایش دادم ...

برای من دقیقا مثل جوش هست پماد که استفاده کردم واژنم خیلی بهتر شد ولی مقعدم خیلی درد داره اصلا نمیتونم بشینم ببخشید دستشویی هم نمیتونم برم گریم میگیره انقد که درد دارم 

الان ک دارید همسرتونم‌داره مطمن باشید فقط شاید زکیل نزدن ازمایش بدین نوع کم خطر و پر خطرش مشخص بشه ک ...

من روز اول نمیدونستم زگیل هست با همسرم رابطه داشتم چند تا دونه ریز هم روی الت همسرم زد دکتر گفت خطرناک نیست تا یه هفته درمان میشه ولی من خیلی درد دارم