2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

121 بازدید | 23 پست

اونایی که بعد چن سال ازدواج بدون حمایت کسی خونه دارشدم 

بیان بگن چه حسی داره؟ خیلیی سخت خونه دار شدین؟ چیزایی ک فروختین واسه خرید خونه جبران شدن؟

همش میترسم اگ یه روز بخوایم خونه بخریم هرچی داریم و نداریم بفروشیم وجبرانش سخت باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیش هفت ماهه برای خرید خونه دوتا ماشین و همه طلاهامو فروختمنه تو بگو یک پراید، یک گوشواره، هیچی جبرا ...

وای چه قدر سختتتت😞 خوش به حال اونایی م ازاول ازدواج خونه دارن و پدرشوهراشون کمک میکنن 

شیش هفت ماهه برای خرید خونه دوتا ماشین و همه طلاهامو فروختمنه تو بگو یک پراید، یک گوشواره، هیچی جبرا ...

ب خداروشکر  حداقل یه سقف بالا سرتونه فک کن هر ملع صابخونه جلو جلو زنگ بزنه بگه پول اجاره بده شوهرتم کارگر چقد سخته......

ان شاالله ماشین هم میخرین

بعد از شش هفت ماه انتظار نداشته باش چیزی جبران بشه

یکم صبر کن 

ایشالله میاد جای اونا که فروختین

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
وای چه قدر سختتتت😞 خوش به حال اونایی م ازاول ازدواج خونه دارن و پدرشوهراشون کمک میکنن

واقعا....شوهر من که حتی ماشین هم نداشت موقع عقدمون.

صفر بود...

دیگه ببین من چقدر حرص و جوش کار و پس انداز زدم تا پله پله بیاد بالا....

من فک میکردم خرید خونه سخت ترهنگو این چیزا سخت تره جبرانش

کابینت ۳۰۰تومن

بعد همزمان میگه گاز و هود سینک و فر بخر

سینک ۲۶ تومن

گاز ۱۵ تومن 

هود ۱۰ تومن 

فر ۲۰ تومن 

خودت حساب کن 

بماند رادیاتور و فرش و هوووو برو تا اخر🙁🙁

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
کابینت ۳۰۰تومنبعد همزمان میگه گاز و هود سینک و فر بخرسینک ۲۶ تومنگاز ۱۵ تومن هود ۱۰ تومن فر ۲۰ تومن ...

میدونی سخته خدایی خیلی سخته ولی شیرینه حسش...

بلاخره میری تو خونه ای ک واسه خودتونه و قرارنبست استرس اسباب کشب داشته باشی دعا کن واسه ماهم زوری خونه داربشیم