rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1421 عنوان خونه دار شدن 121 بازدید | 23 پست اونایی که بعد چن سال ازدواج بدون حمایت کسی خونه دارشدم بیان بگن چه حسی داره؟ خیلیی سخت خونه دار شدین؟ چیزایی ک فروختین واسه خرید خونه جبران شدن؟همش میترسم اگ یه روز بخوایم خونه بخریم هرچی داریم و نداریم بفروشیم وجبرانش سخت باشه 1404/07/01 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موفرفری_۹۵ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 95 شیش هفت ماهه برای خرید خونه دوتا ماشین و همه طلاهامو فروختمنه تو بگو یک پراید، یک گوشواره، هیچی جبران نشده هنوز....دعا کنین یه ماشین بخریم بی ماشینی سخته
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12594 مشارکت در ساخت خریدیمبعد از چهارسال تحویل دادن راستشو بخوای پر کردن داخل خونه الان سختتر شده خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1421 شیش هفت ماهه برای خرید خونه دوتا ماشین و همه طلاهامو فروختمنه تو بگو یک پراید، یک گوشواره، هیچی جبرا ... وای چه قدر سختتتت😞 خوش به حال اونایی م ازاول ازدواج خونه دارن و پدرشوهراشون کمک میکنن
یسناااااااااا عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 2198 شیش هفت ماهه برای خرید خونه دوتا ماشین و همه طلاهامو فروختمنه تو بگو یک پراید، یک گوشواره، هیچی جبرا ... ب خداروشکر حداقل یه سقف بالا سرتونه فک کن هر ملع صابخونه جلو جلو زنگ بزنه بگه پول اجاره بده شوهرتم کارگر چقد سخته......ان شاالله ماشین هم میخرین
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12594 شیش هفت ماهه برای خرید خونه دوتا ماشین و همه طلاهامو فروختمنه تو بگو یک پراید، یک گوشواره، هیچی جبرا ... بعد از شش هفت ماه انتظار نداشته باش چیزی جبران بشهیکم صبر کن ایشالله میاد جای اونا که فروختین خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1421 مشارکت در ساخت خریدیمبعد از چهارسال تحویل دادن راستشو بخوای پر کردن داخل خونه الان سختتر شده من فک میکردم خرید خونه سخت ترهنگو این چیزا سخت تره جبرانش
موفرفری_۹۵ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 95 وای چه قدر سختتتت😞 خوش به حال اونایی م ازاول ازدواج خونه دارن و پدرشوهراشون کمک میکنن واقعا....شوهر من که حتی ماشین هم نداشت موقع عقدمون.صفر بود...دیگه ببین من چقدر حرص و جوش کار و پس انداز زدم تا پله پله بیاد بالا....
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12594 من فک میکردم خرید خونه سخت ترهنگو این چیزا سخت تره جبرانش کابینت ۳۰۰تومنبعد همزمان میگه گاز و هود سینک و فر بخرسینک ۲۶ تومنگاز ۱۵ تومن هود ۱۰ تومن فر ۲۰ تومن خودت حساب کن بماند رادیاتور و فرش و هوووو برو تا اخر🙁🙁 خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1421 واقعا....شوهر من که حتی ماشین هم نداشت موقع عقدمون.صفر بود...دیگه ببین من چقدر حرص و جوش کار و پس ان ... شوهرت چیکارس؟ دولتیه شغلش؟
موفرفری_۹۵ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 95 شوهرت چیکارس؟ دولتیه شغلش؟ نهمهندس آی تیپروژه ای کار میکنه
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1421 کابینت ۳۰۰تومنبعد همزمان میگه گاز و هود سینک و فر بخرسینک ۲۶ تومنگاز ۱۵ تومن هود ۱۰ تومن فر ۲۰ تومن ... میدونی سخته خدایی خیلی سخته ولی شیرینه حسش...بلاخره میری تو خونه ای ک واسه خودتونه و قرارنبست استرس اسباب کشب داشته باشی دعا کن واسه ماهم زوری خونه داربشیم
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1421 نهمهندس آی تیپروژه ای کار میکنه زمونه ای شده هم شغل ازاد میناله هم شغل دولتی/