2777
2789
عنوان

فرهنگیان

197 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من دانش آموز سال آخر رشته تجربی هستم معدلم حدود ۱۴اینا بوده این دو سال اما الان میخوام برای فرهنگیان بخونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و چیا بخونم میگن فقط سه تا کتابه خواستم ببینم اگر کسی هست که فرهنگیان خونده باشه؟میشه لطفا راهنمایی کنین

من دعوت به مصاحبه هم شدم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوازدهمی؟

نه فکر نکن فقط سه تا کتابه 

کنکور و نهایی هم تاثیر خیییلی زیادی تو قبولیت دارن 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
دوازدهمی؟نه فکر نکن فقط سه تا کتابه کنکور و نهایی هم تاثیر خیییلی زیادی تو قبولیت دارن

اهان نهایی و کنکور فرهنگیان جدا از کنکور تخصصیه دیگه درسته الان چیا بخونم؟

خب چیشد دانشگاه میری چیا خوندی مصاحبه سخت بود؟

نه یا اختلاف یه نفر رد شدم 

ببین سه قسمته 

یکی کنکور تجربی که کتاب های خودت میاد ۱۵ درصد

یکی کنکور فرهنگیان از اون منابع ۱۰ درصد

که باهم این دوتا میشن ۲۵ درصد 

معدل ۶۰ درصد 

و مصاحبه هم ۲۵ درصد 

اگر نمیتونی کنکور خودتو خوب بدس چون سخته فرهنگیان رو باید بالا بزنی بالای ۶۰ 

و معدل بالا بگیری 

همین 

قبولی 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

اهان نهایی و کنکور فرهنگیان جدا از کنکور تخصصیه دیگه درسته الان چیا بخونم؟

بله

الان کلا دروس تجربی رو باید بخونی + سه تا منبع فرهنگیان

که شامل هوش و استعداد ، دینی و بخشی از کتاب آقای قرائتیه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
نه یا اختلاف یه نفر رد شدم ببین سه قسمته یکی کنکور تجربی که کتاب های خودت میاد ۱۵ درصدیکی کنکور فرهن ...

یعنی علاوه بر سوال از کتا هوش و استعداد و دینی باید ۵تا تخصصی خودمم بدم پ معدلم مثلا ۱۵باشه رد میشم 

شما خودتون چیا خوندید و معدلتون چند بود سهمیه داشتید من منطقه ۳هستم

همشو یا فقط تخصصی ؟

دهم و یازدهم و دوازدهم که برا کنکوره، دوازدهمم که نهایی