سلام دوستان من دانش آموز سال آخر رشته تجربی هستم معدلم حدود ۱۴اینا بوده این دو سال اما الان میخوام برای فرهنگیان بخونم اما نمیدونم از کجا شروع کنم و چیا بخونم میگن فقط سه تا کتابه خواستم ببینم اگر کسی هست که فرهنگیان خونده باشه؟میشه لطفا راهنمایی کنین
یعنی علاوه بر سوال از کتا هوش و استعداد و دینی باید ۵تا تخصصی خودمم بدم پ معدلم مثلا ۱۵باشه رد میشم ...
عزیزم سهمیه داشتم که سه سال پشت کنکور نبودم
اره باید بخونی کنکور تجربی هم خوب ندی عیب نداره چون تاثیرش خیلی کمه اما خود فرهنگیان رو باید بالا بزنی تا دعوت به مصاحبه بشی
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدا ممنونم عزیزدلم انشاالله که موفق ترین باشی برای دینی و هوش و استعداد تست بزنم یا نه ؟
اره دیگه اونا رو بشین خیلی خوب بخون البته هنوز منابع فرهنگیان مشخص نشده وون کنکور شده یکی
مصاحبه هم اسونه من کار خاصی نکردم تراز ۹۷۰۰ داد که خیلی زیاده ولی بخاطر معدلم رد شدم ۱۶ بود
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
میدونم میگم کتابای عمومی حذف شده دیگه فقط تخصصی بخونم؟ درسته
برای دوازدهم نه
فارسی و دینی و زبان و هویت نهایی ان
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)