2777
2789

اگه یه خونه کنار دریا داشته باشید که نه چندان بزرگ و لاکچری باشه نه بی امکانات و در کل خوب باشه . از پدر مادرها هم قرار باشه چند تا خونه تو پیریتون بهتون برسه ( البته اگه جنگ نشه و بمب نزنن یا دولت با قانونه جدید و حرومخوریه جدید صاحاب نشه )  کودوم زندگی رو ترجیح میدید ؟ 

۱_ هر روز یا هر وقت هوا خوبه یکی دو ساعت برید تو اب شنا کنید و لذت ببرید .هفته ای یکی دو بار برید جنگل جوجه بزنید و کیف کنید . ورزش های لذت بخش که بهتون لذت میده با دوستاتون انجام بدید ، تو حیاط خونتون درخت های میوه بکارید و مرغ و جوجه و گوسفند پرورش بدید و از همونا هم لذت ببرید هم تغذیه کنید هم بفروشید . از یه هنر لذت بخش هم که باهاش شاد هستید یه پولی هر چند کم در بیارید . تو این زندگی شما فقیرید اما گرسنه نیستید ، پول ندارید لباسای مارک بخرید اما لباسه معمولی و در حد نیاز میتونید بخرید و همش در حال تفریح و لذت بردن و شاد هستید , نمیتونید سفر خارجه یا سفرای داخلیه خوب برید اما لذت های دیگه ای دارید .

۲‌_ اصلا از این لذت ها استفاده نکنید یا سالی یک بار ماهی یک بار استفاده کنید ، اما کل عمرتون رو در حال خوندنه درس هایی باشید که هیچ علاقه ای بهش ندارید و ازشون متنفرید و به امید اینده ی بهتر مدام تو شرکت ها و شغل هایی با درامد بیشتر که هیچ لذتی ندارن کار کنید که بتونید دو هفته از سال رو تفریح کنید و لذت ببرید یا لباسای مارک بپوشید و از گوشی و ماشین گرون قیمت استفاده کنید اما هیچوقت وقت نداشته باشید تفریح کنید به امید اینکه پولتون رو جمع کنید تا در اینده باهاش بتونید سفرای خارجی برید .

واقعا کودوم زندگی بهتره

تعداد رای : 14
نظرسنجی
فقیر اما سیر و مدام در حال تفریح و لذت بردن و عشق و حال
9
64%
تقریبا پردرامد یا در جستجوی پول اما بدون وقت و تفریح و لذت
5
35%

فکر میکنم برای دومی اغراق کردی کل عمر که قرار تیس درس بخونی بعدش یه شغل خوب پیدا کنی میتونی به تفریحم برسی گزینه اولی به مرور عادت میشه برات جنگل و شنا و .. مثل اولش لذت بخش نیست

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچیزی،اگر اولی رو انتخاب کردی اصلا سمت پرورش گوسفند نروبا مرغ کاری ندارماگر گوسفند پرورش بدی کل تایم ...

میدونم چی میگی ، منم بازار میرم گوسفند میارن میفروشن اصلا از اون گوسفندای گنده خوشم نمیاد ولی اون بره کوچولو ها رو خیلی دوس دارم 😥😍‌

از الان بهت حسودیم میشه گزینه اولو انتخاب کنی

من شخصیتتو نمیدونم اما رویای خیلیارو میتونی زندگی کنی

اگه این چرتو پرتا مثه چشمو هم چشمیو کی چی داره و نداشته باشی یا طمع و زیاده خواهی

لذت دنیارو میبری به خدا دختر

لحظه ای شک نکن 

فکر میکنم برای دومی اغراق کردی کل عمر که قرار تیس درس بخونی بعدش یه شغل خوب پیدا کنی میتونی به تفریح ...

دومی رو تجربه کردم خودم اما اولی رو نصفه نیمه تجربه کردم .

دومی میبینم که خانوادم چه جوری تو تهران پنج صبح میرن سر کار و ۹ شب برمیگردن خونه تو محیط طاقت فرسای شرکت .

سالی دو بار دو هفته حالا یه مسافرتی میرفتیم و یه تفریحی میکردیم .

خودم دانشگاه خیلی خوبی لیسانسمو گرفتم و همیشه شاگرد اول کلاس بودم ، زبان بلدم و مدرک تی تی سی گرفتم .

اما الان اومدم شهر شوهرم و شهر اصالت مامان بابام تو شمال کنار دریا زندگی میکنم .

هنوز مرغ و جوجه و میوه و سبزیجات پرورش ندادم ، اما تقریبا هفته ای یکی دوبار جنگل میریم و لذت میبریم ، هفته ای سه روز باشگاه میرم ، تقریبا هر روز اگه هوا خوب باشه  تو تابستون میرفتم شنا میکردم تو دریا . دو تا شاگرد خصوصی زبان هم داشتم و لذت میبردم ، با عشق اشپذی میکنم و از اونجایی که اموزشگاه زبان زدن خیلی گرونه و پولشو ندارم و از اونجایی که مدرک فنی حرفه ایه نقاشی هم دارم و از بجگی به نقاشی علاقه مند بودم و هزینه ی کلاس نقاشی زدن خیلی کمتر از اموزشگاه زبان زدنه و از طرفی با کار کردن تو اموزشگاه زبانای اینجا ساعتی چهل پنجاه هزار تومن بیشتر بهت نمیدن و تو سرتم میزنن ، یه کلاس نقاشی باز کنم و این دو تا شاگرد خصوصیمم همونجا تو کلاس نقاشی  بهشون زبان درس بدم .

چون منو پرورش داده بودن که تو تهران از پنج صبح برم سر کار و ۹ شب بیام به خاطر بیست سی میلیون .

اما الان هر چند شیش هفت تومن بیشتر فعلا در نیاوردم و شاید اگه کلاس نقاشی بزنم بیشتر از ده دوازده تومن هم در نیاد اما عوضش فقط لذت میبرم از زندگی

احتمالا دومی رو انتخاب کنمهرچند الان خودم ۵ ساله تو زندگی اولی گیرم تازه با تفریح خیلی کم

من تو دومی گیر بودم با مامان بابام و تفریح داشتیم نه که نداشته باشیم ولی همچین تفریح انچنانی هم نبود ، نه پول داشتیم بریم اروپا رو برگردیم نه وقت .

شاید سالی دو بار یه شمالی جنوبی میرفتیم .

همش باید در حال خرخونی میبودم از ریاضی و فیزیک و درسایی که متنفر بودم مجبورم میکردن عین خر بخونم تا رتبه ی کنکور عالی بیارم ، تا دانشگاه عالی قبول شم تا نمره های خوب بیارم که چی بشه ؟ 

اخرش برم دور از جون حماله شرکت ها بشم ؟ 

الانم هنوز زندگیه اولی رو کامل تجربه نکردم و یه جورایی نصفه نیمه دارم تجربه میکنم ولی نمیدونم چرا تشویق میشم به زندگیه ماشینی .

از الان بهت حسودیم میشه گزینه اولو انتخاب کنیمن شخصیتتو نمیدونم اما رویای خیلیارو میتونی زندگی کنیاگ ...

راست میگی اره دقیقا 😥 خودمم به کسایی که این زندگی رو دارن حسودیم میشه 😥 

و دارم سعی میکنم این زندگی اولی رو به دست بیارم ، تا الان نصف این چیزا رو اوردم تو زندگیم ولی نصفه دیگه ش مونده اما کلا حس میکنم یه عمر سرمون کلاه رفت ، مدرسه و دانشگاه و شرکت ها و زندگی ماشینی سرمونو کلاه گذاشتن به امید زندگیه بهتر در اینده ولی هیچ زندگیه بهتری قرار نبود تو اینده بیاد

همش دردسره واسه کسی که تجربه داره خوبهنکن لطفا

حالا سبزیجات کاشتن و پرورش حیوون نه .

ولی اینکه روزی دو ساعت ورزش مورد علاقمو  بازی کنم ، روزی یکی دو ساعت شنا کنم ،روزی سه چهار ساعتم اشپذی و کارای خونه رو کنم و یه کلاس نقاشی بزنم با درامد کم و کلا پنج ساعت در روز کار کنم چی؟

اینجوری بهتره یا اینکه مثلا یه سوپرمارکت باز کنم و روزی ۱۸ ساعت مغازه باشم و نتونم زندگی کنم (البته شوهرم سوپرمارکت داره و روزی ۱۲ ساعت مغازه ست ، ۶ ساعتم شاگردش وایمیسته و نمیذاره من تو مغازه کمکش کنم با بعضی روزا که میریم جنگل کلا شاگردش مغازه وایمیسته ) 

راستش بین زندگی کردن و لذت بردن از زندگی به عنوان یک زن و یا اینکه مثل یک مرد فقط دنبال پول باشم موندم البته همینجوریشم مشکله مالی ندارم اما دانشگاه خب منو تربیت کرده بود واسه برده ی شرکت ها بودن و فقط پول دراوردن و کارمند بودن .

حالا سبزیجات کاشتن و پرورش حیوون نه .ولی اینکه روزی دو ساعت ورزش مورد علاقمو بازی کنم ، روزی یکی دو ...

قشنگم معلومه که خونه ویلایی لب دریا هزار برابر قشنگتر و بهتر از خونه های دیگست، لذت ببر و بزار بچه هات تو محیط شاد و طبیعت رشد کنن

لایک نکن لطفا😬