بچه ها من بلد نیستم برنج دم کنم چند بار دم کرد اصلا افتضاح شد یا نپخته بود یا شفته شده بود تو خونه خودم آبروم پیش شوهرم میره نمیدونه بلد نیستم یه راه یادم بدین
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
منم بلد نبودم چند دفعه تست کن اخرش راه میافتی دیگه!مغز برنج نرم شد اب کش کن!برنج رو اصلااااا هم نزن!موقع شستنش هم چنگ نزن!کلا هر چی ملایمت بیشتری به خرج بدی برنجت بهتر در میاد
حتما هم از قبل خیسش کن به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق نمک بریز!
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
موقعی که برنج تون داره میپزه نگاش کنید یه سری خط روی برنج دیده میشه اگه خط ها زیاد بود یعنی هنوز وقت ابکشی نیست اگه خط ها به دو یا سه رسید ابکشی کن زیر قابلمه یه کم اب و روغن بریز کم باشه بعدم برنج بریز تو قابلمه در قابلمه رو بذار زیر گاز رو کم کن یه کم که گذشت سرش رو بردار اگه بخار کرد خوب یه مقودار روغن روش بریز روغن مایع بعد زیرش رو خاموش کن اینجوری خیلی قشنگ درمیاد