2821
2789
عنوان

آشپزی

113 بازدید | 10 پست

بچه ها من بلد نیستم برنج دم کنم چند بار دم کرد اصلا افتضاح شد یا نپخته بود یا شفته شده بود تو خونه خودم آبروم پیش شوهرم میره نمیدونه بلد نیستم یه راه یادم بدین 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

منم بلد نبودم چند دفعه تست کن اخرش راه میافتی دیگه!مغز برنج نرم شد اب کش کن!برنج رو اصلااااا هم نزن!موقع شستنش هم چنگ نزن!کلا هر چی ملایمت بیشتری به خرج بدی برنجت بهتر در میاد  

حتما هم از قبل خیسش کن به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق نمک بریز!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موقعی که برنج تون داره میپزه نگاش کنید یه سری خط روی برنج دیده میشه اگه خط ها زیاد بود یعنی هنوز وقت ابکشی نیست اگه خط ها به دو یا سه رسید ابکشی کن زیر قابلمه یه کم اب و روغن بریز کم باشه بعدم برنج بریز تو قابلمه در قابلمه رو بذار زیر گاز رو کم کن یه کم که گذشت سرش رو بردار اگه بخار کرد خوب یه مقودار روغن روش بریز روغن مایع بعد زیرش رو خاموش کن اینجوری خیلی قشنگ درمیاد 

من یک ادم همیشه خوشحالم😆
کنار دست کسی ویستا نگاه کن بهترین راهه

مامانم نشون داده نمیدونم سه چهار بار پختم نشده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
پس تو هم کنار دستش بپز دیگه اشکالت رو میگه. تمرین و دقت میخواد

میسی گلم